Společenská hra Lince Misterio Educa 150 obrázků s magickými pery španělsky od 5 let

Popis produktu

Společenská hra Lince Misterio od španělského výrobce Educa je originální hra ve španělském jazyce, se kterou se zabaví všechny děti již od 5 let. Hra obsahuje až 150 různých obrázků, přičemž 50 obrázků je neviditelných a lze je rozeznat pouze díky 4 magickým perům se světlem. Chlapci i dívky budou mít díky nim ještě krásnější zážitky při soutěži o nejrychlejšího hledače obrázků. Hra je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Herní deska je složena z 9 dílků, které do sebe zapadají.

Společenská hra Lince má poměrně jednoduchá pravidla. Z jednotlivých dílků se poskládá herní deska, takže hra může být pokaždé trochu jiná. Na herní ploše jsou nakresleny obrázky, které je třeba hledat. Kdo najde obrázek první, získává bod. Hrou Lince se procvičuje pozornost a reflexy, je to ideální hra do každé domácnosti. Děti si díky ní procvičí své rychlé reakce, soustředěnost a všímavost. Hra zabaví všechny zejména tehdy, když je venku nepříznivé počasí nebo večer namísto sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody. Hra je spolu s pravidly lokalizována ve španělském jazyce, je určena pro 2–4 hráče.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení36*26*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
TypBatteries: 12xAG3 (not included)
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.