Společenská hra Lince Super Champion Educa 1000 obrázků španělsky od 6 let

Popis produktu

Společenská hra Lince Super Champion od španělského výrobce Educa je skvělá hra ve španělském jazyce, se kterou se zabaví všechny děti již od 6 let. Hra obsahuje až 1000 různých obrázků, mezi kterými budou děti hledat ten správný obrázek. Chlapci i dívky budou mít při hře skvělý zážitek i díky herní kostce, která přináší do hry ještě více dynamiky. Hra je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová.

Společenská hra Lince má poměrně jednoduchá pravidla. Z jednotlivých dílků se poskládá herní deska, takže hra může být pokaždé trochu jiná. Na herní ploše jsou nakresleny obrázky, které je třeba hledat. Kdo najde obrázek první, získává bod. Hrou Lince se procvičuje pozornost a reflexy, je to ideální hra do každé domácnosti. Děti si díky ní procvičí své rychlé reakce, soustředěnost a všímavost, zabaví se s ní i spolu se svými rodiči. Hra je spolu s pravidly lokalizována ve španělském jazyce, je určena pro 2–6 hráčů.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení47*33*7 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.