Společenská hra pro nejmenší Le Lynx Mon Premier Educa 36 obrázků ve francouzštině od 24 měsíců

Popis produktu

Společenská hra pro nejmenší Le Lynx Mon Premier je od španělského výrobce Educa a obsahuje až 36 různých obrázků, speciálně upravených tak, aby se dětem snadno hledaly. Hra ve francouzštině je určena pro děti již od 2 let a je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Hrou Le Lynx se cvičí paměť, pozornost a reflexy. Hra Le Lynx Mon Premier je ideální hračka do domácí pohody, když je venku ošklivé počasí, nebo večer namísto sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody.

Pravidla hry:

Varianta A: Děti si sestaví kulatou herní desku, na níž se nacházejí různé obrázky a pak si vezmou z krabice náhodně 3 kartičky s obrázky. Po signálu se všechny mohou vrhnout do hledání shodných obrázků na herní desce. Poté, co první dítě položí všechny své kartičky na správné místo na herní desce, se stává vítězem nebo získává bod a hra pokračuje dál, dokud děti nevyberou všechny obrázky z krabice. Dítě s největším počtem shodných párů vyhrává hru!

Varianta B: Nehrající hráč vybere libovolnou kartičku z krabice a ukáže ji ostatním dětem, které začnou na herní desce najednou hledat shodný obrázek. Při nalezení shodného páru si vítěz odloží kartičky a hra pokračuje, dokud se nevyberou všechny kartičky z krabice. Následně se spočítají shodné páry u každého dítěte a vítězem je ten, kdo jich našel nejvíce.

Hra obsahuje:

Krabici na poskládání, herní desku a 36 karet s obrázky zvířátek, věcí, objektů...

Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry.

 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu36 obrazkov
Rozměry balení33,5*23*4,5 cm
JazykFrench
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.