Společenská hra Le Lynx Junior Educa 36 obrázků ve francouzštině

Popis produktu

Společenská hra pro děti Le Lynx Junior je od španělského výrobce Educa a obsahuje až 36 různých velkých obrázků, speciálně upravených tak, aby se dětem snadno hledaly. Hra ve francouzštině je určena pro děti již od 3 let a je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Hrou Le Lynx se cvičí paměť, pozornost a reflexy. Le Lynx je ideální hračka do domácí pohody, když je venku ošklivé počasí, nebo večer namísto sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody.

Pravidla hry:

Varianta A: Každé dítě si vybere 3 kartičky z krabice, v níž jsou promíchané karty a položí je lícem dolů, aby je nevidělo. Pak se děti odstartují dohodnutým signálem, obrátí své kartičky naopak a mohou začít hledat na stole siluety, které jsou shodné s jejich obrázky. První hráč, který najde 3 shodné páry, vyhrává a hra může pokračovat.

Varianta B: Nehrající hráč vybere libovolnou kartičku z krabice a ukáže ji ostatním dětem, které začnou najednou hledat shodný obrázek. Při nalezení shodného páru si vítěz odloží kartičky a hra pokračuje, dokud se nevyberou všechny kartičky z krabice. Následně se spočítají shodné páry u každého dítěte a vítězem je ten, kdo jich našel nejvíce.

Hra obsahuje:

Krabici a 36 karet s obrázky zvířátek, věcí, objektů...

Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.