Společenská hra Jídla 3,2,1... Go! Challenge Food Educa 24 obrázků 150 dílů anglicky španělsky francouzsky od 6 let

Popis produktu

Společenská hra Slova 3,2,1... Go! Chalenge Food od španělského výrobce Educa je vynikající dárek pro chlapce a dívky již od 6 let. Hra s obrázky se skládá z 24 obrázků různých jídel a 150 obrázků jednotlivých přísad. Děti mají za úkol co nejrychleji nalézt a správně seřadit jednotlivé přísady, které vidí na své kartičce. Hravým způsobem si trénují pozornost, rychlé reflexy a paměť. Díky pěkným obrázkům se naučí, z jakých přísad sestávají různá jídla, společenská hra je zabaví na dlouhé hodiny.

Hra je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Hra Challenge Food je ideální hra do každé domácnosti, která sblíží členy rodiny a všem přinese radost. Hra zabaví všechny zejména tehdy, když je venku nepříznivé počasí nebo večer namísto sledování televize, ale je vhodná i na výlety na chatě či u vody. Pravidla hry jsou v anglickém a německém jazyce.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení25*25*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
JazykEnglish,Spanish,French,German
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.