Společenská hra Hledání hus 3,2,1... Go! Challenge Goose Educa od 6 let anglicky španělsky

Popis produktu

Společenská hra Challenge Goose od španělského výrobce Educa je vynikající hra, se kterou se zabaví nejen děti, ale také jejich rodiče. Hrací plocha sestává ze středové části s otočnou šipkou a 8 okrajových částí, které lze pospojovat. Na herní ploše se nacházejí různé obrázky hus, děti mezi nimi hledají ten správný obrázek v časovém limitu, který měří přesýpací hodiny. Hra je určena pro 2–4 hráče, k dispozici mají 4 figurky v různých barvách. Hru vyhrává ten hráč, kterému se povede jako prvnímu dostat po herní mapě zpět na políčko start.

Cizojazyčná hra má pravidla v anglickém, španělském, francouzském a portugalském jazyce. Hra je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Hrou Hledání hus se procvičuje pozornost a reflexy. Je to ideální hra do každé domácnosti, která sblíží členy rodiny a všem přinese radost. Hra zabaví všechny zejména tehdy, když je venku nepříznivé počasí nebo večer namísto sledování televize, ale je vhodná i na výlety na chatě či u vody.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení25*25*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
JazykEnglish,Spanish,French
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.