Společenská hra Happy Families Suitcase Janod #VALUE! od 3 let

Popis produktu

Dětská společenská hra Happy Family Suitcase je pěkná karetní hra vhodná pro děti od 3 do 7 let. Hra pro děti obsahuje karty se 7 rodinami: včelí rodina, rodina slunéček, rodina krtků, ptačí rodina, rodina myší, rodina ježky, veverčí rodina. Cílem hry je spojit dohromady jednu celou rodinu. Když se hráči podaří shromáždit celou rodinu, složí karty a řekne nahlas slovo rodina. Na konci hry vyhrává ten hráč, kterému se podařilo spojit nejvíce rodin. Happy Family je skvělá strategická hra, při které si celá rodina užije množství zábavy, rozvíjí logické myšlení a strategické plánování. Je to krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny hračky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Uvažováním nad dalšími kroky ve hře se rozvíjí i jejich logické myšlení a strategické plánování. Tato dětská hračka Janod je skvělým společníkem na dlouhé cesty, aby děti zahnali nudu a zažili kopec zábavy, přichází v praktickém balení na cesty.

Výrobce Janod se zabývá produkcí prvotřídních hraček s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • společenská hra pro celou rodinu
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 3 do 7 let
  • ideální na rozvoj logického myšlení, analytických schopností
  • podněcuje diskusi o různých národech ve světě
  • v praktickém balení na cesty
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.