Společenská hra Garden Clip Clap Janod #VALUE!

Popis produktu

Společenská hra Garden Clip Clap je pěkná dětská hra vhodná pro děti od 3 do 6 let. Tato dřevěná společenská hra je ideální pro 2 hráče, součástí je hrací tabule s 12 okénky, kostka s obrázky, kostka s čísly. Hráči si nejprve zvolí, zda budou používat okénka s čísly nebo obrázky a zábava může začít. Dopřejte tuto zábavnou dřevěnou hru pro děti svým nejmenším a zaručíte jim tak nejen dny bez nudy, ale i posilování jemné motoriky a vzájemné soutěživosti. Kromě toho se při společenské hře rozvíjí i logické myšlení a strategické plánování. Hračka s motivem zahrady je vyrobena z kvalitního dřeva, které je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a na povrchu jsou zdravotně nezávadné barvy a laky.

Pravidla při použití kostky s obrázky: hra se začíná s otevřenými okénky, hráči se střídají v hodu kostkou s obrázky. Pokud hráč hodí například kočku, zavře okénko s obrázkem kočky. Hráč, který zavře všechny okénka jako první, vyhrává. Pravidla při použití kostky s čísly jsou takové: hru začnete s otevřenými okénky, cílem hry je zavřít všechny okénka. Pokud hráč hodí například číslici 5, může zavřít okénko 5, okénka 1 a 4 nebo okénka 2 a 3. Vyhrává hráč, kterému se jako prvnímu podaří otevřít všechny okénka. Při použití obou kostek jsou pravidla následující: hru začnete s otevřenými okénky. Hráči se střídají a házejí najednou oběma kostkami. Pokud hráč hodí například kočku a číslici 2, tak zavře okénko s obrázkem kočky (pokud je otevřeno) a otevře okénko s číslicí 2 (pokud je zavřeno). Vyhrává hráč, kterému se jako prvnímu podaří zavřít všechny okénka. Hry použitím obou kostek mohou občas trvat déle.

Společnost Janod se zabývá produkcí kvalitních dřevěných hraček s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stojí několik mezinárodních ocenění, například PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Vlastnosti

  • dřevěná společenská hra pro děti
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 3 do 6 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, logického myšlení
  • v praktickém balení
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • atraktivní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu25*22*2,7 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.