Společenská hra Galloping horses Janod v angličtině od 5 let

Popis produktu

Dětská strategická společenská hra v angličtině Galloping horses je pěkná a zábavná hračka vhodná pro děti od 5 do 10 let. Hra ze světa koní s jedinečným francouzským designem je krásné ilustrovaná, sestává ze 48 karet s rozměrem 7 * 11 cm. Úkolem hráčů jako účastníků koňských dostihů je sesbírat 6 správných karet, a tak překonat cíl. Společenská hra pro děti je velmi zajímavá nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Pomozte svým ratolestem rozvíjet jejich jemnou motoriku, logické myšlení a strategické plánování.

Všechny hračky francouzské značky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas.

Francouzská společnost Janod přináší na trh kvalitní edukativní hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti          

  • společenská hra v angličtině ze světa koňských dostihů
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 5 do 10 let
  • ideální na rozvoj logiky, pozornosti, strategického plánování
  • v praktickém balení
  • v pestrých barvách
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • nádherný francouzský dizajn

 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu7*11 cm
Rozměry balení15,5*3,5*11 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,26 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.