Společenská hra Le Lynx Educa 70 obrázková francouzsky od 4 let

Popis produktu

Společenská hra Le Lynx od španělského výrobce Educa je originální hra ve francouzštině, se kterou se zabaví nejen děti, ale i jejich rodiče. Hra obsahuje až 70 různých obrázků. Rodinná společenská hra Rychlý jako rys je určena pro všechny – chlapce či dívky od 4 let, ale i pro dospělé hráče. Hra je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Herní deska je složena z několika dílků, které do sebe zapadají.

Rodinná společenská hra Lynx má poměrně jednoduchá pravidla. Z jednotlivých dílků se složí herní deska, takže hra může být pokaždé trochu jiná. Na herní ploše jsou nakresleny obrázky, které je třeba hledat. Kdo najde obrázek první, získává bod. Hrou Lynx se procvičuje pozornost a reflexy. Je to ideální hra do každé domácnosti, která sblíží členy rodiny a všem přinese radost. Hra zabaví všech zejména tehdy, když je venku nepříznivé počasí nebo večer namísto sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody. 

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce. Jelikož je tato společenská hra ve francouzštině, děti si jejím prostřednictvím mohou rozšiřovat slovní zásobu francouzského jazyka.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 8 let
PůvodŠpanělsko
Balení v kartonu A/NAno
JazykSpanish
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.