Společenská hra Harry Potter Borras Educa pro 1–8 hráčů španělsky od 7 let

Popis produktu

Překvapte své dítě originální společenskou hrou Harry Potter od španělského výrobce Educa. Tato moderní společenská hra ve španělštině je jako stvořená pro chlapce a dívky od 7 let, které se touží ponořit do světa kouzel a čar. Stanou se součástí kouzelnické školy Bradavice, na níž se naučí ovládat kouzla, připravovat elixíry a těšit se mohou soupeření se studenty z Nebelvíru, Zmijozelu, Havraspáru a Mrzimoru. Čeká na ně 30 různých úkolů, které musí splnit a 15 kartiček se známými postavami, přičemž si mohou vybírat ze 3 herních módů: mladý čaroděj, zkušený čaroděj nebo týmová hra, do které se zapojí několik děti.

Kvalitní herní deska, stejně jako kartičky, jsou velmi realistické a jejich originální design si oblíbí každý malý fanoušek Harryho Pottera. Zažijí spoustu dobrodružství a zábavy při překonávání různých výzev, přičemž si vyzkouší své schopnosti v kouzelnickém světě. Jelikož je společenská hra ve španělštině, dítě získává základy z cizího jazyka a všestranně se vzdělává. Dětská hra je určena pro 1–8 hráčů, přičemž celková doba hraní je v délce 20 nebo 45 minut. Děti si tak výborně zahrají se svými sourozenci, kamarády, zapojit se mohou i rodiče.

Společenská hra zkrátí dlouhé zimní či letní večery, můžete ji svým ratolestem zabalit i na cesty, je to zábava pro celou rodinu. Společenské hry pomáhají rozvíjet paměť, logické myšlení, postřeh, trpělivost, ale i soutěživost a spolupráci mezi dětmi. Posilují týmového ducha, děti se učí nová pravidla a dodržovat je. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 7 let
PůvodŠpanělsko
Balení v kartonu A/NAno
JazykSpanish
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.