Společenská hra Atmosfear Borras Educa španělsky pro 3–6 hráčů od 12 let

Popis produktu

Společenská hra Atmosfear je populární dětská hra ve španělském jazyce, která pobaví a příjemně postraší všechny děti od 12 let. V této interaktivní stolové hře děti naplno využijí své strategické schopnosti, aby dokázaly vyhrát závod s časem a včas stihly shromáždit 6 barevných klíčů, se kterými se dostanou do cíle. Obávaným protivníkem jim bude Strážce brány, který se jim v tom bude snažit zabránit. Díky mobilní aplikaci, kterou si děti mohou stáhnout k této stolní hře, budou zažívat ještě větší zábavu a napětí. Stylově vyzdobená hrací deska, sada 110 herních kartiček, zápisník, tužka, 2 kostky, držáky s klíči, figurky, pokyny a další doplňky nadchnou odvážné děti, které překonávají strach z neznámého.

Společenská hra působí opravdu originální a děti při ní překonávají množství napínavých dobrodružství v příjemně strašidelné atmosféře. Jelikož je společenská hra i pokyny ve španělském jazyce, dítě získává základy z cizího jazyka a všestranně se vzdělává. Dětská hra je určena pro 3–8 hráčů, zabaví se s ní sourozenci, kamarádi, zapojit se mohou i rodiče. Společenské hry pomáhají rozvíjet paměť, logické myšlení, postřeh, trpělivost, ale i soutěživost a spolupráci mezi dětmi. Posilují týmového ducha, děti se učí nová pravidla a dodržovat je.

Společenská hra zkrátí dlouhé zimní či letní večery, můžete ji svým ratolestem zabalit i na cesty, je to zábava pro celou rodinu. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

Věkod 12 let
PůvodŠpanělsko
Balení v kartonu A/NAno
JazykSpanish
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.