Spací pytel pro miminka Classic toTs-smarTrike modří ptáčci 100% jersey bavlna od 0 měsíců

Popis produktu

Spací pytel pro nejmenší dětičky Classic toTs-smarTrike je pěkný vak na spaní vhodný pro nejmenší děti již od narození. Ve vaku na spaní může bezpečně spinkat každé malé děvčátko nebo chlapeček. Vrchní část se dá rozepnout, zbytek spacího pytle je sešitý v celku. Dětský spací pytel je hebký a jemný k dětské pokožce, děti v něm budou mít sladký spánek a tím, že jsou v něm celé zabalené, nemusíte se bát, že během noci nebo odpoledního spánku někam utečou. Velikostí je spací pytel pro miminka vhodný pro dětičky od narození do 6 měsíců.

Děťátko zabalené ve spacáku se cítí pohodlně a bezpečně a má pocit, že má ty nejbližší stále u sebe. Nejmenší děti mají rády při usínání jemné barvy, proto má dětský spací pytel jemné bílo-modré barevné provedení. Díky originálnímu a jedinečnému vzhledu, jemným barvám a hebkému povrchu se dětský vak na spaní stane rychle oblíbenou součástí při spánku nejmenších dětí. Spací pytel je proveden v jemné modré barvě v kombinaci s bílou a zdobí ho dva modří ptáčci, kteří budou miminkům zpívat ukolébavky pro sladké sny.

SmarTrike je renomovaný výrobce dětských tříkolek a koloběžek, které jsou známé a velmi oblíbené na celém světě. Nejnovější řadou produktů smarTrike jsou doplňky na péči pro miminka a nejmenší děti toTs. Je to inovativní kategorie, která je praktickým a zároveň stylovým řešením pro každodenní potřeby nejmenších dětí a jejich rodičů. ToTs poskytuje nejmodernější stylové kolekce vysoce kvalitních produktů, které dokonale vystihují vkus rodičů a jejich mrňousků. V doplňcích toTs-smarTrike se kombinuje vysoká kvalita a rozumné ceny, přičemž styl zůstává na vysoké úrovni.

Vlastnosti

  • spací pytel vyrobený ze 100% jersey bavlny
  • pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemné barevné provedení
  • motiv modrých ptáčků
  • ideální na klidný spánek nejmenších
  • splňuje nejpřísnější evropská kritéria
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
Note1 tog
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.