Pracovní nářadí Black&Decker Smoby v tašce s mechanickou vrtačkou 5 kusů

Popis produktu

Smoby pracovní nářadí v tašce Black&Decker je skvělá hračka pro chlapečky, kteří se rádi hrají na malé kutily. Tato taška obsahuje vše, co potřebuje správný kutil u sebe. Je velmi lehká a proto si ji všude může vzít s sebou. Celý set je proveden v červené a černé barvě se stříbrnými doplňky a vypadá jako opravdové pracovní nářadí. V této taštičce pro opraváře najde malý kutil nářadí jako kombinačky, kladívko, metr, francouzský klíč ale i mechanickou vrtačku. Všechno nářadí je vyrobeno z kvalitních plastů, kterou jsou odolné a dlouho vydrží.

Přitom jsou však velmi příjemné na dotek. Nářadí je ergonomicky řešené tak, aby ho vědělo dítě jednoduše uchopit a hrát se s ním. Vrtačka je mechanická a snadno se ovládá. Stačí mačkat tlačítko a otáčecí hlavice se začne točit. Dětské pracovní nářadí v tašce Black&Decker je komplexní a krásně udělaná hračka od francouzské společnosti Smoby, která je zárukou nejvyšší kvality. Při této hračce si vaše dítě užije dlouhé hodiny zábavy. Napodobováním dospělých se ale také hodně naučí.

Bude umět rozeznat nářadí a také jeho konkrétní uplatnění. Při hře s ním si vytříbit jemnou motoriku a manuální zručnost, která je v dospělosti velmi důležitá. S metrem se dítě naučí základům metrického systému a získá smysl pro detail a prostorovou orientaci. Hračka je vhodná pro děti ve věku od 3 let. V tašce si ani nemusí nosit nářadí a jednoduše ji použít pro přenos čehokoliv jiného. Taštička je velmi malá, její rozměry jsou 26*6*3 cm. V případě potřeby se dá snadno schovat.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*6*3 cm
Rozměry balení26*6*29 cm
Hmotnost0,31 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.