Souprava do postýlky Joy toTs-smarTrike sovičky povlečení 100% bavlněný satén

Popis produktu

Dvoudílná souprava do postýlky sovičky Joy od výrobce smarTrike je moderní sada doplňků pro miminko, která je vhodná pro všechny dětičky již od narození. Děti, které teprve nedávno přišly na svět, se určitě potěší krásnému motivu barevných soviček a malých detailů na jemných potazích. Souprava pro miminka je tvořena dvěma kusy povlečení – jeden na peřinku a druhý na polštář. Celá sada je vyrobena z jemného 100% bavlněného saténu, který je hebký k pokožce nejmenších dětí. Bílá peřinka a polštářek pro miminko s motivem soviček představují dokonalé doplňky do každého dětského pokoje.

Potah na přikrývku a polštář do postýlky udrží vaše miminko během spánku v pohodlí a teple. Povlečení je prodyšné a lehké, vyrobené s ohledem na potřeby nejmenších dětí. Povlečení přikrývky dominují dvě barevné sovičky sedící na větvi. Z druhé strany je potah na peřinku posetáý jemnými obrázky soviček a malých stromů. Potah polštářku také zdobí sovičky, které sedí na větvi v rohu povlečení, takže děťátku při spánku nevadí, ale hlídá jeho sny. Roztomilý motiv soviček na přikrývce a polštáři si zamiluje každý rodič i jeho miminko. Potahy na přikrývku a polštář je krásné designové povlečení, které ozdobí pokoj každého miminka.

Výrobce smarTrike je špičkový producent dětských tříkolek a koloběžek, které jsou známé a velmi oblíbené na celém světě. Nejnovější řadou produktů smarTrike jsou doplňky na péči pro miminka a nejmenší děti toTs. toTs poskytuje nejmodernější stylové kolekce vysoce kvalitních produktů, které dokonale vystihují vkus rodičů a jejich mrňousků. V doplňcích toTs-smarTrike se kombinuje vysoká kvalita a rozumné ceny, přičemž styl zůstává na vysoké úrovni. Je to inovativní kategorie, která je praktickým a zároveň stylovým řešením pro každodenní potřeby nejmenších dětí a jejich rodičů.

Vlastnosti

  • souprava 2 doplňků na péči o miminko
  • potah na dětský polštář a přikrývka
  • motiv roztomilých soviček na větvi
  • pro nejmenší miminka
  • jemná k dětské pokožce
  • kvalitní souprava výrobků s jedinečným designem
  • pro pohodlí a ochranu miminka během spánku v postýlce
  • vhodné i jako dárek pro nejmenší děti
  • 100% bavlněný satén

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
Rozměry produktu100*135 cm / 40*60 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.