Souprava do postýlky Joy toTs-smarTrike hrošík povlečení 100% bavlněný satén modré od 0 měsíců

Popis produktu

Dvoudílná souprava do postýlky Joy od výrobce smarTrike je moderní sada doplňků pro miminko, která je vhodná pro chlapečky již od narození. Děti, které teprve nedávno přišly na svět, se určitě potěší sytým barvám a obrázkům hrošíka na jemných potazích. Souprava pro miminka v modré barvě je tvořena dvěma kusy povlečení – jeden na peřinku a druhý na polštář. Celá sada je vyrobena z jemného 100% bavlněného saténu, který je hebký k pokožce nejmenších dětí. Modrá peřinka a polštářek pro miminko představují dokonalé doplňky do každého dětského pokoje.

Potah na přikrývku a polštář do postýlky udrží vaše miminko během spánku v pohodlí a teple. Povlečení je prodyšné a lehké, vyrobené s ohledem na potřeby nejmenších dětí. Povlečení přikrývky dominuje světlý hrošík s barevným ptáčkem na modrém pozadí. Z druhé strany je potah na peřince světle modrý a skvěle doplňuje polštář. Potah polštářku je také výrazně modrý a hrošík zdobí roh polštáře, takže děťátku při spánku nevadí, ale hlídá jeho sny. Roztomilý motiv hrošíka na modré přikrývce a polštáři si zamiluje každý rodič i jeho miminko.

Výrobce smarTrike je špičkový producent dětských tříkolek a koloběžek, které jsou známé a velmi oblíbené na celém světě. Nejnovější řadou produktů smarTrike jsou doplňky na péči pro miminka a nejmenší děti toTs. ToTs poskytuje nejmodernější stylové kolekce vysoce kvalitních produktů, které dokonale vystihují vkus rodičů a jejich mrňousků. V doplňcích toTs-smarTrike se kombinuje vysoká kvalita a rozumné ceny, přičemž styl zůstává na vysoké úrovni. Je to inovativní kategorie, která je praktickým a zároveň stylovým řešením pro každodenní potřeby nejmenších dětí a jejich rodičů.

Vlastnosti

  • souprava 2 doplňků na péči o miminko
  • potah na dětský polštář a přikrývka
  • modrá barva s obrázkem hrošíka
  • pro nejmenší miminka
  • jemná k dětské pokožce
  • kvalitní souprava výrobků s jedinečným designem
  • pro pohodlí a ochranu miminka během spánku v postýlce
  • vhodné i jako dárek pro nejmenší děti
  • 100% bavlněný satén
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
Rozměry produktu100*135 cm / 40*60 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.