Solární lampa dobíjecí Nomad Solar Lamp Smoby ke všem Smoby domečkům upevnitelná i přenosná

Popis produktu

Překvapte své děti špičkovými doplňky k dětskému domku. Solární lampa dobíjecí Nomad Solar Lamp od francouzského výrobce Smoby představuje vynikající dárek pro všechny děti již od 2 let. Nadčasová solární lampa v šedém provedení lze upevnit na vnější stěnu domečku Smoby a po západu slunce osvětlí prostor před vstupními dveřmi. Je vybavena praktickou rukojetí, takže se dá snadno přenášet a používat i samostatně. Je vybavena 3 LED žárovkami s bílým světlem, které jsou napájeny bateriemi s kapacitou 500 mAh - 3,7 V. Lampa je odolná vůči stříkající vodě, splňuje kritéria standardu IP54.

Solární lampu ocení chlapci i dívky díky její funkčnosti a originálnímu designu. Přes den se nabije pomocí integrovaného solárního panelu a po setmění ji mohou používat nejen na osvětlení vstupu do domečku, ale i v interiéru či posezení v zahradě se svými kamarády a sourozenci. Její rozměry jsou 15*5*5 cm a váží pouhých 0,25 kg. Dá se vzít na návštěvy, výlety a dovolené. Solární lampa nabídne dětem vysoký herní komfort, pomáhá jim rozvíjet fantazii a představivost, přibližují se světu dospělých. V jejím světle si vyprávějí různé příběhy, hrají si na průzkumníky, objevují tmavá zákoutí a překonávají svůj strach. Při hře více dětí přichází k jejich socializaci, rozvíjejí své komunikační a jazykové schopnosti.

Solární lampa se dá připevnit k těmto domečkům Smoby:

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu15*5*5 cm
Rozměry balení16*6*6 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,25 kg
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.