Sněhová koule s raketou Janod výška 7,3 cm

Popis produktu

Raketa pro děti ve sněhové kouli od Janod je zábavná hračka a dekorace zároveň. Červená raketa s obrázkem kosmonauta se nachází v kouli vysoké 7,3 cm. Bílé kuličky imitují sníh a při pohybu koulí navodí atmosféru padajícího sněhu. Děti při hře rady sledují pohyb rakety a sněhových vloček. Hra s raketou ve sněhové kouli rozvíjí u dětí představivost a fantazii. Děti si mohou tvořit vlastní příběhy o životě kosmonauta a jeho putování ve vesmíru, čímž se rozvíjejí i jazykové a komunikační schopnosti. Hračka je vysoká 7,3 cm a průměr podstavce, na kterém je raketa umístěna je 5,20 cm.

Hračky francouzské společnosti Janod mají jistý edukační charakter, protože ovlivňují mentální a fyzický vývoj dětí. Raketa s obrázkem kosmonauta a sněhové vločky v kouli pomáhají dětem rozvíjet jemnou motoriku, představivost a tvořivost a komunikační schopnosti. Hračky a doplňky Janod mají dlouhou tradici výroby, přičemž se využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Použité barvy a laky na povrchové úpravě hraček a dekorací Janod jsou zdravotně nezávadné a bezpečné pro hru dětí.

Společnost Janod je známá vývojem jedinečných a kvalitních hraček a dekorací s francouzským designem, které jsou nejen zábavné, ale i rozvíjejí inteligenci dětí. Jeho historie sahá do roku 1970. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktuØ 5,20 cm
Celková výška7,3 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.