Skluzavka Disney Toy Story Toboggan XS Smoby s vodotryskem 90cm plocha na klouzání od 2 let

Popis produktu

Skluzavka Disney Toy Story Toboggan XS je originální a moderní skluzavka od renomovaného francouzského výrobce Smoby. Praktická dětská skluzavka potěší děti od 2 let plochou na klouzání s délkou 90 cm ve stylu animovaného Disney motivu Toy Story (Příběh hraček), filmu, který znají děti na celém světě. Barevná kombinace modré a zelené upoutá děti na první pohled a své zářivé barvy si zachová i po letech používání díky anti UV filtru. Skluzavka nabízí i možnost připojení hadice a během krátké chvíle se tak změní na skutečný tobogan s vodotryskem, se kterým se děti zabaví na dlouhé hodiny.

Skluzavka sestává z kvalitního žebříku s protiskluzovou ochranou, který dětem umožní bezpečný výstup i s bosýma, mokrýma nohama. Opěrky na ruce poskytnou dětem oporu a jistotu předtím, než se posadí na skluzavku a spustí se dolů. Plocha na klouzání je ergonomická, vytvarovaná pro maximální komfort dítěte. Jednou z jejích největších předností je vodní tobogan, se kterým se chlapci i holčičky ochladí během horkých, letních dní. Pokud máte doma bazének, děti se mohou klouzat i přímo do něj. Zásluhou této funkce se mohou děti spouštět rovnou do bazénku během letních měsíců. 

Dětská skluzavka, s dvojitými stěnami, je vyrobena z prvotřídních plastů nejmodernější technologií Blow Molding. Tato technologie zaručuje vysokou odolnost a pevnost konstrukce, skluzavka odolává i nepříznivým povětrnostním podmínkám. Skluzavka má zaoblené hrany a její povrch je velmi příjemný, sametový na dotek. Nosnost skluzavky je 20 kg, je velmi stabilní. Rozměry dětské skluzavky jsou 125*50*75 cm, přičemž celková délka skluzavky je 125 cm a výška 75 cm. Skluzavka je skládací, umožňuje snadnou manipulaci.

Skluzavka Disney Toy Story patří mezi nejkvalitnější skluzavky s pravým francouzským designem. Je jako stvořená pro hru více dětí, sourozenců, i kamarádů. Zářivé barvy na skluzavce rozvíjejí u dětí fantazii a představivost. Chlapci i dívky si zároveň posilují svalstvo nohou a rukou, zlepšují koordinaci a pohybové schopnosti. Skluzavka pro děti je využitelná na jaře, v létě, či na podzim a stane se oblíbeným místem na hraní pro vaše děti.

Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost skluzavky pro děti, která je vyrobena podle přísných norem a evropského standardu. Je držitelem certifikátu odolnosti a kvality. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Každé dítě miluje jízdu na skluzavce, proto je to jedna z nejoblíbenějších hraček na zahradu.

Vlastnosti

  • skluzavka s možností napojení vody
  • délka plochy na klouzání 90 cm
  • povrchový anti UV filtr ochrání zářivé barvy před vyblednutím
  • celková nosnost 20 kg
  • odolná a pevná konstrukce
  • protiskluzové schůdky
  • zaoblené hrany, povrch sametový na dotek
  • kvalitní francouzský výrobek
  • s motivem Toy Story
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu125*50*75 cm
Celková výška75 cm
Rozměry balení106*51*25 cm
Celková délka125 cm
Délka plochy na klouzání90 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,60 kg
Nosnost20 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.