Pracovní vozík Black&Decker Smoby s mechanickou vrtačkou

Popis produktu

SMOBY pracovní vozík Black&Decker je nádherně udělána komplexní hračka. Je ideální pro malé chlapečky, kteří se rádi hrají na malé kutily a napodobují své rodiče. Vyroben je z kvalitních plastů, které jsou odolné a vydrží i větší zátěž. Přesto je velmi příjemný na dotek. Celý vozík, včetně všech doplňků, byl vyroben s důrazem na bezpečnost, a proto jsou všechny hrany zaoblené. Nářadí je ergonomicky řešené tak, aby ho umělo dítě správě a jistotou uchopit a hrát se s ním. Vozík je složen ze dvou pater. Spodní podlaží slouží jako velký a prostorný úložný prostor na šrouby, nářadí, ale i jiné hračky. Převeden je v oranžové a černé barvě, proto vypadá jako opravdové nářadí.

Spodní a vrchní patro je rozděleno velkou nálepkou na stěně, která poskytuje návod na složení motorky, která je součástí stolku. Motorka se dá za pomoci nářadí rozložit a následně opět poskládat. Kromě toho si s nářadím jako kladívko, kombinačky, manuální šroubovák může naplno užít skládání různých tvarech, vymýšlet libovolné tvary a zapojit svou fantazii. K vozíku patří i mechanická vrtačka, která se ovládá stisknutím tlačítka. To pohybuje otáčecí hlavicí. Dětský pracovní vozík Black&Decker je detailně propracovaná hračka od francouzské společnosti SMOBY, která splňuje nejpřísnější evropské kritéria.

Celkem vozík obsahuje až 24 doplňků. Vozík je prostě pohyblivý, protože stojí na dvou kolech, které se s lehkostí otáčejí. Malý kutil si ho tak všude může vzít s sebou. V případě potřeby se také snadno schová. Rozměry vozíku jsou 27*31*57 cm. Pěkně ozdobí klučičí dětský pokoj. Vhodný je pro děti ve věku od 3 let. Taková hra zabaví dítě na dlouhé hodiny, užít si ji může i kamarády a budovat si tak sociální cítění. Hra s nářadím mu zlepší jemnou motoriku a manuální zručnost, která je v pozdějším věku velmi důležitá.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu27*31*57 cm
Celková výška57 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.