Kamion Cars Mack Truck Box Smoby elektronický délka 45 cm a autíčko McQueen

Popis produktu

Smoby elektronický kamion - box Mac Truck s autíčkem z pohádky Cars je krásný set autíček na baterky s množstvím různých funkcí a efektů. Pohádku Cars - Auta zná každý malý kluk a je u nich velmi oblíbená. Kamion slouží jednak jako kufřík na celý set se vším příslušenstvím, jednak jako plnohodnotná servisní stanice pro autíčko Lightning McQueen. Hračkářské autíčko umí obsloužit jako na skutečných závodech a díky pěknému veselému designu pěkně vypadá na poličce v dětském pokoji. Kamion i autíčko McQueen jsou převedeny v krásné, zářivé červené barvě v kombinaci se stříbrnou barvou a celý vizuál doplňují kvalitní nálepky.

Když se odklopí přední kapota hračkářského kamionu, otevře se prostor na tři kusy pracovního nářadí - klíč, šroubovák a kombinačky, které jsou nezbytné při opravě a montáži závodního autíčka McQueenaAutíčko na hraní se nachází v kamionu během převozu, a když se spustí zadní rampa, autíčko lehounce vyjde z kamionu. Během servisních prací se odklopí boční stěna dětského kamionu a odhalí dokonalý servis se startovacím boxem, pumpu na tankování a tabuli s informacemi o stavu závodů. Všechny tyto precizně detaily budou zárukou, že se vaše dítě nebude vědět hračky nabažit a stráví při ní hrou dlouhé hodiny.

Set elektronického kamionu s autíčkem Cars má množství světelných a zvukových efektů. Dohromady jedenáct různých zvuků se aktivuje podle potřeby, takže vaše dítě může popustit uzdu fantazii. Při tankování vydává zvuk "glo-glo", když vystartuje na závody, ozve se hlasité "Go!" a různé jiné, přičemž kamion světélkuje. Tento krásný set kamionu na baterky s autíčkem z pohádky Cars potěší všechny chlapečky od 3 let. Funguje na dvě baterie AA/LR6, jeho délka je 45 cm a délka autíčka McQueen je 20 cm. SMOBY je renomovaný francouzský výrobce dětských hraček prvotřídní kvality a je zárukou spolehlivosti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu45*14*24 cm
Rozměry balení22*48*19 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.