Domeček Medvídek Pú Smoby se skluzavkou a houpačkou od 24 měsíců

Popis produktu

Domeček pro děti Disney Medvídek Pú s houpačkou a skluzavkou je krásný béžovo-zeleno-hnědý patrový dětský domeček. Domeček pro děti je kvalitní francouzský výrobek značky Smoby , která je zárukou kvality. Smoby je výrobcem kvalitních dětských hraček s dlouholetou zkušeností. Outdoorová kolekce Smoby je velmi kreativní a designována v moderním a trendovém stylu. Je zárukou maximálního komfortu při hře. Domeček pro děti je proveden v motivu dětské myslivny s motivem pohádkového hrdiny Medvídka Pú. Délka dětského domku je 70 cm. Domek má dveře, které se otevírají zevnitř, a dvoje okenice. Když se odpojí skluzavka, tak se do domečku vylézá po žebříku. Jelikož výška prvního patra je jen 45 cm, tak to zvládnou děti už od 2 let. Domeček pro děti má kvalitní a odolné dvojité stěny, což zajišťuje jeho vysokou odolnost a zároveň bezpečnost. Kvalitní a odolné plastové stěny mají zajímavé prvky a jsou příjemné a sametové na dotek.

Do domku se dá vylézt i po skluzavce. Je to oblíbené lezení malých dětí. Výhodou domku je jeho komplexnost, přičemž spojuje skluzavku a domek v jednom. Dětský domeček je vyvýšený, pod ním se nachází platforma, kterou děti mohou podlézat nebo se tam skrývat. Velmi praktickým doplňkem domečku pro děti je houpačka, s pohodlným a bezpečným vyvýšeným sedadlem, které se dá změnit na obyčejné. Na dětském domku je integrovaná lavička. Je vhodný pro děti od 2 do 5 let. Pohodlně se v domečku zahraje 2 a více dětí. Domeček pro děti je vyroben z kvalitního a odolného plastu s anti UV filtrem, který chrání plast před vyblednutím od slunce, a proto barvy dětského domečku zůstanou trvanlivé. Rozměry domečku pro děti jsou 220x160x163 cm. Domeček pro děti bude ozdobou vaší zahrady či dvora a přinese množství zábavy pro vaše ratolesti. Domek se stane součástí jejich dětství.

Povrch dětského domečku obsahuje jedinečný anti UV filtr, který chrání barvy domku před vyblednutím a tak zůstanou krásné zářivé během dlouhých let. Jedinečnost anti UV filtru je, v tom, že domek vypadá i po letech stále jako právě vybalený z krabice. Dětský domeček Smoby se montuje a demontuje velmi jednoduchým způsobem. Po rozložení domeček pro děti nezabírá mnoho místa, a tak se nemusíte obávat, že vám bude doma překážet. Stabilita domku je zaručena díky kvalitním plastovým materiálům, které jsou pevné a mají odolné vlastnosti. Plastový povrch je na dotek sametový a jemný k dětským ručkám. Jeho hrany jsou oblé, a proto si děti nemohou při hře ublížit. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost domku vyrobeného podle evropského standardu. 

Hra v dětském domku je atraktivní pro všechny děti v různém věku. Umí se v něm hrát dlouhé hodiny spolu se svými kamarády či sourozenci. Domečky pro děti Smoby patří k nejkvalitnějším na trhu, díky své vysoké odolnosti a kvalitě. Požitek ze hry v domku je jedinečný díky důslednému ergonomickému řešení a děti mají uvnitř hodně místa na hraní. Hra v dětském domku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby. Dětský domeček Smoby je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček Smoby bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti.

Vlastnosti

  • jedinečný domeček do zahrady s pohádkovým motivem
  • houpačka s vyvýšeným sedadlem, které lze odpojit
  • se skluzavkou, která se dá odpojit
  • s lavičkou na boku
  • výška 1. patra 45 cm
  • maximálně stabilní a bezpečný domeček
  • s dvojitými plastovými stěnami
  • zářivé barvy chráněné anti UV filtrem
  • sametově jemný plastový materiál
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vhodný od 2 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu220*160*163 cm
Celková výška163 cm
Rozměry balení120*39*180 cm
Hmotnost44,60 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.