Domeček Forestiere Medvídek Pú Smoby s UV filtrem od 24 měsíců

Popis produktu

SMOBY dětský domeček Maison Forestiere s motivem Medvídka Pú připomíná svým vzhledem dřevěnici. Domeček pro děti má u vchodu namontovaný kovový zvon, který vydává krásný zvuk. Celý domek má dvojité pevné stěny, což mu zaručuje stabilitu a pevnost. Půdorys dětského domečkuobdélníkový tvar. Je krásné doplněn kmeny stromů, které slouží jako sloupoví, a koruny stromů tvoří střechu jakoby z listí. Je to pěkná dřevěnice jako z pohádky. Domeček pro děti má poloviční dveře. Domek má snadnou montáž a demontáž. Stěny domečku pro děti jsou sametové a velmi příjemné na dotek. Děti hru v dětském domku milují. Hrou stráví dlouhé hodiny a domeček je bude provázet během celého dětství. Pohodlně se v domečku zahraje dvě a více dětí. Vedle nich je okno, na kterém stojí květináč, čekající na zeminu a zasazení květinek, o které se dětičky starají, pečlivě je polévají a sledují pučící kytičky. Domeček pro děti má anti UV filtr, který zaručuje ochranu před slunečními paprsky a jasnost barev zůstane stejná dlouhý čas. Celý domek je zdoben obrázky z pohádky o Mackovi Pú.

Je laděný v krásných hnědo-šedých barvách s jasnou zelenou a oranžovou, která oživí celkový dojem. Výška dětského domku je 127 cm, délku má 112 cm a šířku 109 cm. Je vhodný pro děti od 2 let. Francouzský výrobce dětských hraček SMOBY je zaručenou garancí kvality evropského standardu. Povrch dětského domečku obsahuje jedinečný anti ÚV filtr, který chrání barvy domku před vyblednutím a tak zůstanou krásné zářivé během dlouhých let. Jedinečnost anti ÚV filtru je, v tom, že domek vypadá i po letech stále jako právě vybalený z krabice. Dětský domeček SMOBY se montuje a demontuje velmi jednoduchým způsobem. Po rozložení domeček pro děti nezabírá mnoho místa, a tak se nemusíte obávat, že vám bude doma překážet. Stabilita domku je zaručena díky kvalitním plastovým materiálům, které jsou pevné a mají odolné vlastnosti. Plastový povrch je na dotek sametový a jemný k dětským ručkám. Jeho hrany jsou oblé, a proto si děti nemohou při hře ublížit.

SMOBY je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost domku vyrobeného podle evropského standardu. Francouzská značka SMOBY je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Hra v dětském domku je atraktivní pro všechny děti v různém věku. Umí se v něm hrát dlouhé hodiny spolu se svými kamarády či sourozenci. Domečky pro děti SMOBY patří k nejkvalitnějším na trhu, díky své vysoké odolnosti a kvalitě. Požitek ze hry v domku je jedinečný díky důslednému ergonomickému řešení a děti mají uvnitř hodně místa na hraní. Hra v dětském domku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby. Dětský domeček SMOBY je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček SMOBY bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu112*109*127 cm
Celková výška127 cm
Rozměry balení95*30*109 cm
Hmotnost16,50 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.