Domeček Včelka Mája Cabane Smoby s UV filtrem od 24 měsíců

Popis produktu

Smoby dětský domeček Cabane Včelka Mája je krásný domeček pro děti s pohádkovým motivem. Je proveden v odstínech žluté, oranžové a zelené barvy, které působí příjemně, svěže a hravě. Dětský domeček je navržen francouzskými designéry na motivy pohádky Včelka Mája. Domeček pro děti má mírně trojúhelníkový půdorys, s oblými stěnami, díky kterým je uvnitř velký prostor. Tento krásný dětský domeček perfektně zapadne na vaši zahradu či na dvůr. Má velmi jednoduchou montáž a demontáž. Domeček pro děti je skvělým společníkem dítěte dlouhá léta, a doprovází ho během jeho celého dětství. Stěny domku jsou pevné, odolné. Vysoká bezpečnost je zaručena dvojitým charakterem stěn, který je unikátní pouze u značky Smoby. Povrch stěn je sametový a příjemný na dotek. Z bočních stran má okna s otevíratelnými okenicemi, ze třetí strany je velké vyhlídkové okno a ze čtvrté strany jsou dveře s obrázkem. Domeček je vyroben z kvalitního materiálu a odolného plastu. Má dvojité stěny, kteří zaručují stabilitu a pevnost. Domeček obsahuje ochranný anti UV filtr, aby barvy nevybledly na silném slunci.

Výška domečku pro děti je 130 cm, délka 110 cm a šířka 112 cm. Domek je vhodný pro děti od 2 let věku dítěte. Smoby je dlouholetým producentem dětských hraček vysoké kvality evropského standardu. Povrch dětského domečku obsahuje jedinečný anti UV filtr, který chrání barvy domku před vyblednutím a tak zůstanou krásné zářivé během dlouhých let. Jedinečnost anti UV filtru je, v tom, že domek vypadá i po letech stále jako právě vybalený z krabice. Dětský domeček Smoby se montuje a demontuje velmi jednoduchým způsobem. Po rozložení domeček pro děti nezabírá mnoho místa, a tak se nemusíte obávat, že vám bude doma překážet. Stabilita domku je zaručena díky kvalitním plastovým materiálům, které jsou pevné a mají odolné vlastnosti. Plastový povrch je na dotek sametový a jemný k dětským ručkám. Jeho hrany jsou oblé, a proto si děti nemohou při hře ublížit. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost domku vyrobeného podle evropského standardu.

Francouzská značka Smoby je zárukou kvality, ověřena během dlouhých let své existence. Hra v dětském domku je atraktivní pro všechny děti v různém věku. Umí se v něm hrát dlouhé hodiny spolu se svými kamarády či sourozenci. Domečky pro děti Smoby patří k nejkvalitnějším na trhu, díky své vysoké odolnosti a kvalitě. Požitek ze hry v domku je jedinečný díky důslednému ergonomickému řešení a děti mají uvnitř hodně místa na hraní. Hra v dětském domku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby. Dětský domeček Smoby je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček Smoby bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti.

Vlastnosti

  • jedinečný zahradní domek
  • trojúhelníkový půdorys, oblé stěny
  • velký prostor uvnitř
  • s pohádkovým motivem Včelka Mája
  • má podobu chaloupky
  • stabilní a odolná konstrukce
  • vhodný na každý dvůr nebo zahradu
  • reliéf na stěnách imituje cihly, střecha s imitací střešní krytiny
  • nádherné zářivé barvy, které vyniknou na vašem dvoře
  • plast se speciálním anti UV filtrem, který chrání před vyblednutím
  • se zaoblenými hranami pro maximálně bezpečnou hru
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vhodný od 2 let
  • celková výška 130 cm
  • pro kluky i holky
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu130*112*110 cm
Celková výška130 cm
Rozměry balení97*29*120 cm
Hmotnost17,50 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.