Oracovní dílna Cars Neontech Racers Bricolo Center Smoby s mechanickou vrtačkou

Popis produktu

SMOBY dětská pracovní dílna Cars Neontech Racers Bricolo Center je krásná hračka, vhodná zejména pro chlapce, kteří se rádi hrají na automechaniků a milují závodní auta. Autodílna je vyrobena z kvalitních plastů, které jsou velmi odolné, ale přitom sametově příjemné na dotek. Jednotlivé části jsou vyrobeny s ohledem na bezpečnost a ergonomicky přizpůsobené tak, aby s nimi vědělo dítě co nejsnadněji zacházet. Dílna pro malého automechanika stojí na čtyřech nohách, které jsou mezi sebou spojeny stříbrnou poličkou na odkládání různých doplňků k dílně. Proto je pracovní plocha stabilní a pevná. Autodílna je provedena hlavně v černé a červené barevné kombinaci, čímž navodí dojem skutečné závodní stáje. Doplněna je o stříbrnou barvu, která celému stolku dodává šmrnc. Celá dílna je navíc polepená nálepkami, které ve tmě svítí, co děti milují.

Vrchní část je složena z pracovní plochy a panelu na nářadí, bez kterého se žádný automechanik neobejde. Pracovní plocha obsahuje malé dírky na šroubování, kde si může malý automechanik vyzkoušet a trénovat své dovednosti se šroubovákem. Rovněž obsahuje i malý svěrák na přidržení autíčka McQueen, ze známé pohádky Auta, která je u dětí velmi populární. Autíčko se dá rozmontovat na tři části, ať už je to výměna kol, nebo kontrola motoru. Pak ho může zpět složit a hrát se s ním. Nálepky na autíčku McQueen ve tmě svítí, takže bude krásně vypadat i ve tmě. Na obou stranách pracovní plochy jsou nádobky na odkládání pracovních součástek a potřebných dílů. Automechanik tak bude mít vždy vše po ruce. Celkem obsahuje dílna až 80 doplňků.

Pracovní panel obsahuje všechny ostatní nářadí, pomocí kterých se může automechanik starat nejen o autíčko McQueen. Na pravé straně panelu je držák na mechanickou vrtačku, která se ovládá pouhým stisknutím tlačítka. Vrch pracovního panelu je lemován čtyřmi dalšími nádobkami, kde si malý automechanik může odložit materiál a díly potřebné ke hře. Pracovní dílna Cars Neontech Racers Bricolo Center je krásná, designově zvládnutá hračka od známého francouzského výrobce SMOBY, který je garancí té nejvyšší evropské kvality. Dílnička je vysoká 103cm, přičemž pracovní plocha je ve výšce 53cm. Široká je 60cm a dlouhá 34cm. Se svítícími nálepkami krásně ozdobí dětský pokoj. Vhodná je zejména pro chlapce ve věku od 3 let. S touto hrou se dítě může hrát dlouhé a dlouhé hodiny, může se hrát s kamarády, jeden může být závodník a druhý jeho automechanik. Posílí si tak sociální cítění a zlepší motorické dovednosti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu60*34*103 cm
Celková výška103 cm
Rozměry balení59*14*87 cm
Hmotnost4,81 kg
Notenalepky svietiace v tme
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.