Maxi garáž Berchet Smoby od 18 měsíců

Popis produktu

Dětská maxi garáž Berchet je nádherná a precizní navržena velká dětská garáž s třemi patry od francouzského výrobce SMOBY. Garáž má robustní a pevnou konstrukci a je vyrobena z odolného plastového materiálu. Patrová garáž na dětské autíčka má tři kruhové podlaží s parkovacími místy pro malé autíčka. Na patro se dá dostat žlutým mechanickým výtahem a dolů se dá sejít po točité rampě, která směřuje až dolů. Garáž má na vrchním patře pěknou automyčky na udržování autíček v čistotě, na středním patře opravnu s místem na skladování autíček a na spodním patře benzínovou pumpu.

Dětská garáž je provedena v kombinaci šedé, modré, oranžové a žluté barvy, vypadá velmi moderně a elegantně a zaručeně zaujme každého malého milovníka aut. Před garáží se nachází přírodní plocha s heliportem pro vrtulník, kolem které vede rozložitelný cesta. Dětská patrová garážbezpečné oblé tvary bez hran, takže se děti s hračkou nezraní ani nepoškrábou nábytek. Pěkně ozdobí každý dětský pokoj a hodí se jako doplněk k dětským dopravním kobercem. Je určena dětem od 18 měsíců. Hra s dětskou garáží je zábavný způsob jak strávit volný čas a zapojit do hry fantazii. Garáž pro děti také obsahuje pěkné nálepky a výrazné vodorovné dopravní značení.

Děti si hrou s autíčky už od útlého věku mohou osvojovat základní dopravní principy a pravidla silničního provozu. Hračka je vhodná zejména pro chlapce. Díky velikosti a prostornosti garáže se na ní zahraje i několik dětí najednou. Díky její nízké hmotnosti se dá snadno přenášet, takže není problém hrát se s autodráhou i venku, na čerstvém vzduchu. Renomovaný francouzský výrobce SMOBY má dlouholetou tradici a zkušenosti ve výrobě dětských hraček pro celý svět nejen v kategorii dětské garáže. Výrobky SMOBY se vyznačují precizním zpracováním, vysokou kvalitou a splňují přísné evropské normy.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.