Slunečník na zahradu 80*90 cm Sunshade k Smoby piknik stolku dvoubodové bezpečné upevnění nebo volně stojící

Popis produktu

Originální doplňky k dětským domečkům Smoby za výhodné ceny. Slunečník na zahradu Sunshade je vynikajícím rozšířením piknikového stolku Smoby, ale také se dá používat i samostatně. Celková plocha slunečníku zabírá plochu 80*90 cm, jeho výška je nastavitelná od 105 do 155 cm. Pro upevnění k piknikový stolku využijete dvoubodový bezpečný úchyt s vysokou stabilitou. Červený slunečník působí nadčasově, ladí s domečky Smoby a poskytne dětem příjemný stín zejména během horkých letních dnů, takže si mohou dále hrát a svačit bez jakéhokoliv rušení.

Doplňky Smoby jsou charakteristické svým francouzským vzhledem a vysokou funkčností. Nabízejí dětem vysoký herní komfort, působí realistickým dojmem. Díky nim si děti rozvíjejí fantazii a představivost, přibližují se světu dospělých a učí se zodpovědnosti. Slunečník Smoby využijete nejen u piknikového stolku – můžete ho vzít na výlet, i na dovolenou. Každý doplněk k dětskému domku nabízí nové možnosti jeho využití a zabaví se s ním více dětí, socializují se a rozvíjejí své komunikační schopnosti. Celkové rozměry produktu jsou 80*90*150 cm.

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu80*90*150 cm
Rozměry balení9*9*89 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,45 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.