Skříň pro panenku do 36 cm Birdy Paradise Janod textilní s věšáky růžová od 24 měsíců

Popis produktu

Růžová skříň pro panenku francouzské značky Janod je špičkový výrobek splňující přísná kritéria kvality a bezpečnosti. Růžová skříň s potiskem ptáků Birdy Paradise se jednoduše skládá, takže nezabírá mnoho místa. Když malá maminka uloží svou panenku spát do postýlky, může uklidit její věcičky do skříňky. Skříňka má magnetické dvířka, která spolehlivě drží a ukryjí všechny potřeby pro panenku. Skříňka obsahuje 3 věšáčky je vhodná na věcičky pro panenku s délkou 32-36 cm. Skříň pro panenky Janod je vyrobena z tuhých lepenkových panelů a potažena kvalitní Oxfordskou tkaninou. Růžová skříňka patří do série hraček Birdy Paradise a můžete si k ní libovolně vybrat další hračky pro děvčata, díky kterým získá holčička kompletní pomůcky pro péči o panenku.

Hračky Janod poskytnou vaší dcerce hodně herních podnětů, rozvíjejí fantazii a manuální dovednosti dětí. Hračka pro dívky je vhodná pro dětičky od 2 let, její povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže nehrozí zdravotní rizika. Krásné barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračka Janod bude celá léta jako nová. Hračka značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Vizí značky Janod je používání materiálů s certifikátem FSC. Certifikát FSC označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, přičemž je zachována biologická rozmanitost, ekologie a obnovitelnost zdrojů.

Značka Janod píše svou historii již od roku 1970. Janod je renomovaný francouzský producent prvotřídních hraček ze dřeva. V nabídce této značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Hračky Janod jsou robustní, stabilní a pevné. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou se budou hrát i další generace. Výrobky značky Janod neustále podstupují inovace, aby naplňovaly moderní trendy. Za kvalitou francouzské značky Janod stojí i mezinárodní ocenění jako PAL Awards za hračky podporující rozvoj řeči či zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují děti, rodiče a pedagogové.

Vlastnosti

  • kvalitní lepenkové panely a Oxfordská tkanina
  • povrchová úprava ze zdravotně nezávadných barev
  • rozměry: 24*20*41 cm
  • v soupravě: skládací postýlka, polštářek, peřinka
  • vhodná pro děti od 24 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • čištění navlhčeným hadříkem
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzský desing
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu24*20*41 cm
Celková výška41 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.