Školní taška batoh Backpack Bobbie Stars Silver Jeune Premier ergonomický luxusní provedení

Popis produktu

Školní rok se začne ve velkém stylu a bude hvězdný. Doslova. Zbystřete pozornost, protože školní taška Jeune Premier se stane novou školní taškou vašeho děťátka a do školy ho bude provázet den co den. Černá školní taška Backpack Bobbie Stars Silver Jeune Premier je ta nejstylovější školní taška navržená podle nejnovějších módních trendů a požadavků dětí. Do nového batohu Backpack Bobbie Stars Silver z dílny belgické značky Jeune Premier se váš prvňáček nebo prvňačka okamžitě zamilují. Stačí jeden jediný pohled na tuto designovou a nadčasovou tašku a děti se budou do školy těšit jako nikdy předtím.

Zdraví a bezpečnost

Luxusní školní taška posetá hvězdami je určena primárně pro děti prvních ročníků, ale využít ji mohou už i ve školce. Batoh je totiž díky svému prvotřídnímu zpracování vhodný už pro děti od 5 let s výškou 116–158 cm. Prázdný batoh váží pouze 0,6 kg a dětskou páteř nezatěžuje zbytečnou váhou. Rodiče při její koupi jistě ocení anatomicky tvarovaná záda s měkkou výztuží a polstrované ramenní popruhy, které jsou tak pohodlné, že děti tašku na ramenou nebudou ani cítit.

Samozřejmostí je i možnost nastavení popruhů, které se přizpůsobí vašemu školákovi a taška plná sešitů ho tak nepotáhne dozadu. To, že tvůrci tašky mysleli opravdu na vše, dokazují i ​​důkladně propracované detaily. Přihrádky tašky se uzavírají na zip, takže děti nebudou muset během každé přestávky bojovat s komplikovaným zapínáním, které se zasekává.

Materiály

První školní den se ponese ve znamení nových spolužáků a učitelů, ale chybět nesmí ani zbrusu nová školní taška. Batoh Jeune Premier je vyroben z kvalitního voděodolného polyesteru, který připomíná kožený materiál, takže se velmi snadno čistí. Lehká, avšak odolná tkanina je zpracována tak, že dokonce nezachytává ani špínu. Taška je díky prvotřídním materiálům a zpracování nepromokavá zevnitř i zvenčí a učebnice zachrání i v případě, že si váš školák zapomene deštník.

Vnitřek

Vzorovaná školní taška Jeune Premier nevypadá krásně pouze zvenčí, ale i zevnitř. Po jejím otevření děti objeví štědrý objem 16,6 litrů, takže do tašky se vejde úplně všechno, co prvňáček během vyučování potřebuje, ale děti ji zároveň využijí i na výlety. Vnitřek batohu tvoří jedna prostorná přihrádka, do které se bez problémů vejdou všechny učebnice a sešity a ještě zůstane prostor na penál a samozřejmě svačinu. Tašce nechybí ani praktická přední kapsa na drobnosti.

Design

Na designu si tvůrci tašky Jeune Premier dali skutečně záležet. Sami jsou rodiče a vědí, že do školy se chodí s radostí právě tehdy, když si děti mohou na záda zavěsit tašku, kterou každý obdivuje. Zapomeňte na nudné, jednobarevné školní tašky, které má téměř každý žák a ponořte se spolu s hvězdičkami na černém pozadí do světa fantazie a kreativity. Ukládat si každý večer sešity a učebnice do krásné tašky Jeune Premier bude pro děti mnohem příjemnější a společnost jim bude dělat hvězdná obloha. Design navržený rukou už na první pohled nese známky originality, kterou jinde jen tak snadno nenajdete.

Vlastnosti

  • školní taška pro děti od 5 let
  • určená pro první ročníky základní školy
  • vhodná pro výšku 116–158 cm
  • hmotnost 0,6 kg
  • objem 16,6 litrů
  • rozměry 28*41*15 cm
  • nastavitelné ramenní popruhy
  • ergonomický tvar
  • voděodolný materiál odpuzující špínu
  • jedna velká přihrádka
  • jedna přední kapsa
  • ručně kreslený originální design
  • navržena v Belgii
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno v Belgii
Rozměry produktu28*41*15 cm
Celková výška41 cm
Hmotnost0,6 kg
Objem L16,6 l
Barvačernobílá
Set produktůNe
Vhodné pro výšku dítěte116 - 158 cm
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.