Školní tabule na hraní Smoby magnetická, oboustranná s kovovou konstrukcí a 59 doplňky zelená

Popis produktu

Smoby dětská magnetická oboustranná tabule pro děti s elegantním vzhledem je vysoká 105 cm. Z jedné strany je magnetická, kde dítě může kreslit pomocí smazatelný fixy nebo vytvářet obrazce z magnetických písmen, počítat příklady s pomocí magnetických číslic. Učí se vymýšlet slova, spojovat věty, učit se rozeznávat barvy a písmena. Druhá strana tabule je klasická, přizpůsobená na psaní křídou. Je to moderní a krásná tabule pro děti, která se dá jednoduše a pohodlně poskládat a odložit. Její krásná barevná kombinace pastelové zelené a oranžové barvy se šedými detaily perfektně zapadne do dětského pokoje a rozzáří ji. Tabule na kreslení je vhodná pro děti od 3 let.

stabilní kovovou konstrukci a na nožkách se nacházejí měkké plastové ochranné prvky, které chrání podlahu a koberec před poškrábáním a poškozením, a zároveň mají protiskluzový účinek a podporují celkovou stabilitu dětské tabule. Výhodou dětské oboustranné tabule je její snadná montáž a demontáž. Jedním pohybem se dá rozložit a složit. Pod plochou na kreslení se z obou stran nachází prostor na odkládání psacích potřeb a doplňků. Zároveň chrání podlahu před nadbytečným prachem z křídy.

V horní části každé tabule je spona na uchycení papíru. Je to velmi oblíbená tabula pro děti. Rádi si hrají, kreslí a kreativní využívají všechny doplňky, které jsou dodávány spolu s tabulí. Produkt obsahuje celkem 59 doplňků jako: fix na psaní, 6 barevných kříd, magnetické písmenka a číslice, matematické znaky. Je to velmi oblíbená dětská tabula u všech dětí, kterou využívají od útlého dětství a později i během školního období, kdy slouží jako zábavný a praktický doplněk na připomínky a mnohé jiné funkce.

V předškolním věku je to skvělý způsob jak připravit děti na školu, aby se seznámili s písmeny a číslicemi. Hrou si zároveň rozvíjejí fantazii, soustředěnost, koncentraci. Ztvárňují svět kolem nich. Výška spodní části kreslící plochy od země je 59 cm. Rozměry produktu jsou 52*48*105 cm. Smoby je renomovaná francouzská společnost, která má dlouholeté zkušenosti ve výrobě a produkci kvalitních hraček a doplněk pro děti. Produkty Smoby jsou kvalitní evropské výrobky, splňující přísné evropské kritéria kvality. S novou tabulí Smoby můžete zapomenout na haldy papírů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu52*48*105 cm
Celková výška105 cm
Výška pracovní plochy59 cm
Rozměry balení55*11*61 cm
MagnetickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,81 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.