Školní lavice Smoby s úložným prostorem a magnetickými písmeny a číslicemi 72 ks růžová/modrá

Popis produktu

Smoby dětská školní lavice s lavičkou k sezení a místem na uložení nohou je kvalitní lavice pro děti na kreslení a psaní. Dětská lavice spolu obsahuje 8 doplňků jako bílé křídy a fixy. Školní lavice pro děti je vyrobena z pevného a odolného plastu, který má velmi dlouhou životnost. Smoby dětská lavice s lavičkou obsahuje prostor pro kreslení a psaní s úložným prostorem pod psací deskou. K zábavě dětí, ale i k jejich rozvoji přispěje sada 72 kusů magnetických písmen, číslic a matematických znaků, se kterými se děti seznámí s písmeny abecedy a základy počítání.

Deska na kreslení a psaní se dá nadzvednout do kolmé polohy a tak na ni kreslit, nebo sklopit na stůl, zakrýt úložný prostor s pomůckami a tak na ni kreslit. Kresby se dají setřít hadříkem. Deska je oboustranná, z jedné strany píše dítě křídou a z druhé pomocí fixy. Je to ideální lavice pro děti vhodná pro jedno dítě. Při hře se ale pohodlně vejdou vedle sebe i dvě děti. Pod deskou školní lavice pro děti je opěrka na nohy. Děti si psaním, kreslením rozvíjejí fantazii, manuální zručnost ovládat fix a křídy v ručičkách, koncentraci a umělecké vlohy. Je to vhodná pomůcka pro děti již od 3 let.

Značka Smoby je francouzský výrobce dětských hraček a pomůcek pro děti s dlouholetou zkušeností a proto je zárukou evropské kvality za skvělou cenu. Dětská školní lavice je skvělou pomůckou pro děti v předškolním a mladším školním věku kde si mohou procvičovat učivo nebo kreslit. Děti si psaním, kreslením rozvíjejí fantazii, manuální zručnost ovládat fix a křídy v ručičkách. Rozměry dětské lavice jsou 55*58*54 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu55*58*54 cm
Výška pracovní plochy50 - 55 cm
Rozměry balení68*22*58 cm
Výška sedací plochy28 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,68 kg
Barvazelená
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.