Školní lavice s odkládacím prostorem Smoby a oboustrannou tabulí Activity s 8 doplňky růžová

Popis produktu

Dětská školní lavice s odkládacím prostorem a oboustrannou tabulí Activity Smoby je dětská hračka, se kterou se dokáže zabavit každé malé dítě od 3 let. Celá školní lavice se nese v krásné růžové, modré a zelené kombinaci, která okouzlí každé dítě a bude z ní mít nesmírnou radost. Školní lavice v sobě skrývá originální oboustrannou tabuli, z jedné strany klasickou, určenou pro pěkné kresbičky s křídou a na druhé straně klasickou bílou, na kterou si může psát a kreslit se smazatelnou fixkou. Děti milují kreslení a díky přiložené černé a červené fixce, spolu s přiloženými různobarevnými křídami se zabaví na dlouhé hodiny.

Školní lavice má robustní a stabilní konstrukci, aby se malý umělec cítil klidně a nenechal se při své práci ničím rušit. Dětská lavice je s chytrým úložným prostorem, skrývajícím se pod oboustrannou tabulí, kde si dítě může po práci odložit všechny fixy a křídy. Školní lavice má navíc ještě jednu odkládací plochu nad oboustrannou tabulí, kde si malé dítě může odkládat všechny pracovní pomůcky, které bude za chvíli potřebovat.

Dětská školní lavice s oboustrannou tabulí je vyrobena z kvalitních plastů, které mají specifické zaoblené hrany. Plast je velmi příjemný na dotek a dítě si užije kreativní zábavu plnými doušky. Školní lavice je výbornou hračkou, která má edukativní funkci a díky ní si dítě procvičí svou představivost, zručnost a logické myšlení, což ocení i nejeden rodič. Celkové rozměry školní lavice jsou 55*58*54 cm.

Francouzský výrobce Smoby, který patří mezi spolehlivé výrobce dětských hraček, se vyznačuje vysokou kvalitou svých hraček s nádherným designem, který milují děti po celém světě. Všechny výrobky od Smoby podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu a splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Rodiče se tak mohou spolehnout na to, že se jejich ratolestem dostane do rukou opravdu kvalitní a bezpečná hračka.

Vlastnosti

  • kombinace lavice a oboustranné tabule
  • atraktivní design
  • dostatečný úložný prostor
  • kvalitní plastové vyhotovení
  • praktická výbava 8 doplňků
  • vhodná pro děti od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu55*58*54 cm
Celková výška54 cm
Rozměry balení68*21*58 cm
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,7 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.