Školní lavice s odkládacím prostorem Smoby a oboustrannou tabulí Activity s 8 doplňky modrá

Popis produktu

Dětská školní lavice s odkládacím prostorem a oboustrannou tabulí Activity Smoby je skvělou hračkou, se kterou si zahraje každé dítě od 3 let. Školní lavice s oboustrannou tabulí je vyrobena v krásné zeleno-modré kombinaci. Školní lavice v sobě skrývá originální oboustrannou tabuli, z jedné strany klasickou, určenou pro pěkné dětské kresby s křídou a z druhé strany bílou tabuli, na kterou se dá psát smazatelnými fixkami. Dítě získá široké pole působnosti, aby si zvolilo barvu, kterou nejlépe vystihne svůj záměr a může se pustit do práce. Při své zábavě se školní lavicí a oboustrannou tabulí mu jistě pomůže malý set s přiloženou černou a červenou fixou spolu s různobarevnými křídami.

Školní lavice má robustní a stabilní konstrukci. Dětská lavice má také šikovný úložný prostor, nacházející se pod oboustrannou tabulí, kam si malý umělec může po práci odložit všechny fixky a křídy. Školní lavice disponuje navíc ještě další odkládací plochou nad oboustrannou tabulí, kam si dítě může odkládat všechny pracovní pomůcky, které bude za malou chvíli potřebovat. Oboustranná tabule má také šikovný držák, kde se dá připevnit papír a směle si kreslit přímo na něj, případně ho použít jako vzorový obrázek a učit se kreslit podle něj na plochu tabule.

Dětská školní lavice s oboustrannou tabulí je vyrobena z kvalitních plastových materiálů, které mají zaoblené hrany, aby se malý neposeda nemohl poranit. Plast je velmi příjemný na dotek a dítě si dosyta užije svou každodenní porci zábavy. Školní lavice je výbornou hračkou, která má také edukativní funkci a díky ní si šikovné dítě procvičí svou představivost, zručnost a logické myšlení, což ocení i nejeden rodič. Rozměry dětské školní lavice jsou 55*58*54 cm. Francouzský výrobce Smoby, který patří mezi nejspolehlivější výrobce dětských hraček, se vyznačuje vysokou kvalitou svých hraček a elegantním designem, který milují děti po celém světě. Všechny výrobky od Smoby podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu a splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Rodiče se tak mohou spolehnout na to, že se jejich ratolestem dostane do rukou opravdu kvalitní a bezpečná hračka.

Vlastnosti

  • kombinace lavice a oboustranné tabule
  • atraktivní design
  • dostatečný úložný prostor
  • kvalitní plastové vyhotovení
  • praktická výbava 8 doplňků
  • vhodná pro děti od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu55*58*54 cm
Celková výška54 cm
Rozměry balení68*21*58 cm
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,7 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.