Školní lavice Fireman Sam Smoby s 6 doplňky a omalovánkami od 24 měsíců

Popis produktu

Dětská školní lavice s pěkným motivem Fireman Sam je oblíbená dětská hračka pro všechny děti, zejména chlapce od 2 let, kteří znají animované příběhy o odvážném požárníkovi Samovi. Lavice je vyhotovena v krásném červeno-modro-žlutém provedení, které nadchne i vašeho chlapce. K dětské lavici jsou připojeny omalovánky a krásné barevné nálepky, které si může každý rošťák nalepit, kam bude chtít. Děti si školní lavici velmi oblíbí a rády si na ní budou kreslit a malovat.

Školní lavice má pevnou a stabilní konstrukci, takže se mohou malí chlapci bez obav pustit do kreslení. Školní lavice nabízí praktickou odkládací plochu nad kreslicí plochou, kam si děti mohou odkládat všechny pracovní pomůcky, které bude potřebovat. Na lavičce se dítěti bude opravdu příjemně sedět a ocení i pohodlnou opěrku nohou.

Dětská školní lavice je vyrobena z kvalitních plastů, se specificky zaoblenými hranami. Plast je velmi příjemný na dotek a dítě si naplno užije kreativní zábavu. Školní lavice je výbornou hračkou, která má edukativní funkci a díky ní si procvičí svou představivost, zručnost a logické myšlení, což ocení i nejeden rodič. Celkové rozměry školní lavice jsou 56*57*52 cm.

Francouzský výrobce Smoby, který patří mezi spolehlivé výrobců dětských hraček, se vyznačuje vysokou kvalitou svých hraček s nádherným designem, který milují děti po celém světě. Všechny výrobky od Smoby podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu a splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu56*57*52 cm
Rozměry balení59*17*69 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,63 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.