Dřevěná školní lavice Activity 2v1 Smoby skládací s oboustrannou tabulí a 61 doplňky

Popis produktu

Smoby dětská dřevěná lavice s lavičkou Activity je vyrobena z masivního dřeva. Dětská lavice je snadno složí, a po složení nezabírá mnoho místa. Školní lavice pro děti má pod psací deskou velký úložný prostor, který se dá naplnit množstvím kříd, fixů a magnetek. Psací deska se dá nadzvednout kolmo a tak na ni mohou kreslit najednou dvě děti ze dvou stran. Z jedné strany křídou a z druhé strany fixem. Plocha na psaní je oboustranná a proto se dá měnit. Z jedné strany dítě kreslí nebo píše křídou a z druhé strany fixy.

Na dětskou lavici se vejdou vedle sebe i dvě děti. Je to prostorná lavice s velkou tabulí, se kterou vaše ratolesti zažijí kopec zábav. Kreslení a psaní rozvíjí dětskou fantazii a výtvarné vlohy dítěte, chuť učit se a tvořit. Je v krásné světlé barvě přírodního dřeva v kombinaci s lesklou červenou barvou a zelenou barvou malé nádobky z jedné strany, kam se dají také uložit pera a psací potřeby. Vhodné pro děti od 3 let. Rozměry dětské lavice jsou 64*60*58 cm.

Značka Smoby je francouzský výrobce dětských hraček a pomůcek pro děti s dlouholetou zkušeností a proto je zárukou evropské kvality za skvělou cenu. Dětská školní lavice je skvělou pomůckou pro děti v předškolním a mladším školním věku kde si mohou procvičovat učivo nebo kreslit. Lavice obsahuje celkem až 62 doplňků, ke kterým patří magnetické písmena, fixy a barevné křídy. Poskládat se dá za 5 sekund bez použití pracovních nástrojů. Krásně se hodí do dětského pokoje.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu64*60*58 cm
Výška pracovní plochy58 cm
Rozměry balení67*12*58 cm
Výška sedací plochy27 cm
MagnetickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6,43 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.