Set školní lavice Activity Smoby s oboustrannou tabulí a 8 doplňky modrá a růžová

Popis produktu

Máte doma děti, které milují kreslení? Set školních lavic Activity Smoby je pak tím správným dárkem pro všechny děti od 3 let. Dětské školní lavice se hodí pro chlapečka i holčičku, jedna je růžová a druhá modrá. Cena platí za 2 školní lavice. Set dvou lavic potěší zejména malé sourozence. Školní lavice jsou vyrobeny z kvalitního plastu a mají lehkou a stabilní konstrukci.

Ve výbavě každé lavice na kreslení je 8 doplňků. Součástí oboustranné tabule (při otáčení stran tabule si můžete vybrat tabuli na psaní křídou nebo tabulku na psaní fixkami) je praktický úložný prostor pro křídy či fixky vašich malých umělců. V horní části lavic se také nachází malý prostor na odkládání pomůcek na kreslení. Pod deskou na psaní a kreslení je opěrka na nohy, aby dítě sedělo co nejpohodlněji.

Se školními lavicemi si mohou nejmenší děti hrát na školní vyučování a připravovat se tak na dny, kdy budou školáky. Díky opěrce na nohy a pohodlnému sedadlu se také dítě učí jak zdravě a správně sedět. Celková výška lavice pro malé školáky je 54 cm. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Vlastnosti

  • kvalitní a stabilní plastová konstrukce
  • barevné provedení na výběr
  • 8 doplňků
  • praktický úložný prostor
  • oboustranná tabule
  • cena za 2 lavice
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu55*58*54 cm
Celková výška54 cm
Rozměry balení68*21*58 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,7 kg
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.