Školní batoh velký Ergonomic Backpack Mr. Gadget Jeune Premier ergonomický luxusní provedení 39*26 cm

Popis produktu

Budoucnost patří dětem, proto se investice do nové školní tašky vyplatí! Zbystřete pozornost, protože školní taška Jeune Premier se stane novou školní taškou vašeho děťátka a do školy ho bude doprovázet den co den. Tmavě modrá školní taška Ergonomic Backpack Mr. Gadget Jeune Premier je ta nejstylovější školní taška navržená podle nejnovějších módních trendů a požadavků dětí. Do nového batohu Ergonomic Backpack Mr. Gadget z dílny belgické značky Jeune Premier se váš prvňáček či prvňačka okamžitě zamilují. Školní taška Jeune Premier odráží nejmodernější styl v dětské a dorostenecké módě, díky čemuž budou vaše děti právem hrdé na svou novou školní tašku.

Zdraví a bezpečnost

Luxusní vzorovaná školní taška je určena primárně pro děti prvních ročníků, tedy pro školáky od 6 let. Batoh je díky svému prvotřídnímu zpracování vhodný pro děti vysoké 122–158 cm a váží pouhých 1,25 kg, takže dětskou páteř nezatěžuje zbytečnou váhou. Rodiče při koupi jistě ocení anatomicky tvarovaná záda s měkkou, vzdušnou výztuží a polstrované ramenní popruhy, které jsou tak pohodlné, že děti tašku na ramenou nebudou ani cítit.

O ergonomické nošení tašky se postarají také bederní a hrudní popruhy, díky kterým nebude taška na zádech létat ze strany na stranu. Obrovským plusem batohu Jeune Premier je také možnost výškově přizpůsobit nosný systém tašky, takže děti nebudou nosit tašku ani příliš nízko ani příliš vysoko. Bezproblémové nošení tašky podpoří i odvětraná záda, což umožňuje proudění vzduchu a zabraňuje pocení. Samozřejmostí je také možnost nastavení popruhů, které se přizpůsobí vašemu školákovi a taška plná sešitů jej tak nepotáhne dozadu.

Materiály

První školní den se ponese ve znamení nových spolužáků a učitelů, ale chybět nesmí ani zbrusu nová školní taška. Batoh Ergonomic Jeune Premier je vyroben z kvalitního voděodolného polyesteru, který připomíná kožený materiál, takže se velmi snadno čistí. Lehká, avšak odolná tkanina je zpracována tak, že dokonce nezachytává ani špínu. Taška je díky prvotřídním materiálům a zpracování nepromokavá zevnitř i zvenčí a učebnice zachrání i v případě, že si váš školák zapomene deštník.

Vnitřek

Tmavě modrá ergonomická školní taška Jeune Premier nevypadá krásně jen zvenčí, ale i zevnitř. Po jejím otevření děti objeví štědrý objem 18 litrů, takže do tašky se vejde naprosto vše, co školák během vyučování potřebuje. Vnitřek batohu tvoří dvě prostorné přihrádky, které se uzavírají šňůrkou i magnetickým zapínáním. Do dvou prostorných přihrádek se bez problémů vejdou všechny učebnice a sešity a ještě zůstane prostor na penál a samozřejmě svačinu. Uvnitř tašky děti objeví praktické pouzdro na notebook nebo desky se sešity, které se postará o to, že důležité školní potřeby zůstanou pevně na svém místě. Ergonomické tašce nechybí ani praktická přední kapsa na drobnosti a boční kapsa, která se rovněž uzavírá na zip.

Design

Na designu si tvůrci tašky Jeune Premier dali opravdu záležet. Sami jsou rodiče a vědí, že do školy se chodí s radostí právě tehdy, když si děti mohou na záda vzít tašku, kterou každý obdivuje. Zapomeňte na nudné, jednobarevné školní tašky, které má téměř každý žák a vydejte se spolu s hravými nášivkami do světa fantazie a kreativity. Ukládat si každý večer sešity a učebnice do krásné tašky Jeune Premier bude pro děti mnohem příjemnější a společnost jim bude dělat stylová barevná kombinace s nášivkami. Design navržený rukou už na první pohled nese známky originality, kterou jinde jen tak snadno nenajdete a váš školák bude na svou zbrusu novou tašku právem hrdý.

Vlastnosti

  • velká školní taška pro děti od 6 let
  • určená pro první ročníky základní školy
  • vhodná pro výšku 122–158 cm
  • hmotnost 1,25 kg
  • objem 18 litrů
  • rozměry 39*26*18 cm
  • 2 velké vnitřní přihrádky
  • přední a boční kapsa
  • pouzdro na notebook
  • nastavitelné ramenní popruhy
  • ergonomický tvar
  • nastavitelný nosný systém
  • zapínání na bederní pás
  • voděodolný materiál odpuzující špínu
  • ručně kreslený originální design
  • navržena v Belgii
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
Rozměry produktu39*26*18 cm
Hmotnost1,25 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.