Školní aktovka It bag Midi Lady Gadget Pink Jeune Premier ergonomická luxusní provedení 30*38 cm

Popis produktu

Třpytky, jednorožci, duhy, pusinky... školní rok nemůže začít stylověji! Poznejte aktovku Jeune Premier, která se stane novou školní taškou vašeho děťátka a do školy ho bude provázet den co den. Hravá a nápaditá aktovka It bag Midi Lady Gadget Pink Jeune Premier je inspirována klasickými koženými taškami ze starých časů, ale navržena je podle nejnovějších módních trendů a požadavků dětí. Do nové školní aktovky It bag Midi Lady Gadget Pink z dílny luxusní belgické značky Jeune Premier se vaše prvňačka okamžitě zamiluje. Stačí jeden jediný pohled na tuto designovou a nadčasovou aktovku s nášivkami a děti se budou do školy těšit jako nikdy předtím.

Zdraví a bezpečnost

Luxusní školní aktovka je určena primárně pro děti prvních ročníků, tedy pro školáky od 6 let s výškou 110–134 cm. Prázdná aktovka váží pouhých 0,9 kg a dětskou páteř nezatěžuje zbytečnou váhou. Rodiče při její koupi jistě ocení anatomicky tvarovaná záda s měkkou, vzdušnou výztuží a polstrované ramenní popruhy, které jsou tak pohodlné, že děti tašku na ramenou nebudou ani cítit. Samozřejmostí je i možnost nastavení popruhů, které se přizpůsobí vašemu školákovi a taška plná sešitů ho tak nepotáhne dozadu.

To, že tvůrci tašky Jeune Premier mysleli opravdu na vše, dokazují i ​​luxusně působící magnetické zámky vypracované do nejmenšího detailu. Jsou nejen stylové, ale také praktické. Stačí jedno stisknutí a aktovka se otevře. K otevření a zavření aktovky děti nebudou potřebovat sílu učitele nebo rodiče, zvládnou to i samy. O bezpečnost na cestě do školy se zase postarají reflexní prvky, se kterými bude vaše děťátko dostatečně viditelné a nepřehlédnutelné (a to nejen díky originálnímu ručně vytvořenému designu).

Materiály

První školní den se ponese ve znamení nových spolužáků a učitelů, ale chybět nesmí ani zbrusu nová školní taška. Růžová aktovka Jeune Premier s veselými nášivkami je vyrobena z kvalitního voděodolného materiálu, takže se velmi jednoduše čistí. Lehká, avšak odolná tkanina je zpracována tak, že dokonce nezachytává ani špínu. Aktovka je díky prvotřídním materiálům a zpracování nepromokavá zevnitř i zvenčí a učebnice zachrání i v případě, že si váš školák zapomene deštník.

Vnitřek

Růžová aktovka Jeune Premier nevypadá krásně pouze zvenčí, ale i zevnitř. Po jejím otevření děti objeví štědrý objem 16,5 litrů, takže do aktovky se vejde úplně všechno, co prvňáček během vyučování potřebuje. Vnitřek aktovky je rozdělen na dvě velké přihrádky, do kterých se bez problémů vejdou všechny učebnice a sešity a ještě zůstane prostor na penál a samozřejmě svačinu. Tašce nechybí ani praktická přední kapsa na drobnosti a boční kapsa na láhev s vodou nebo deštník.

Design

Na designu si tvůrci tašky Jeune Premier dali skutečně záležet. Sami jsou rodiče a vědí, že do školy se chodí s radostí právě tehdy, když si děti mohou na záda zavěsit tašku, kterou každý obdivuje. Zapomeňte na nudné, jednobarevné školní tašky, které má téměř každý žák a ponořte se spolu s jednorožcem, duhou, třešničky a pusinkami do světa fantazie a kreativity. Ukládat si každý večer sešity a učebnice do krásné aktovky Jeune Premier bude pro děti mnohem příjemnější a společnost jim budou dělat hravé nášivky a přívěsky. Design navržený rukou už na první pohled nese známky originality, kterou jinde jen tak snadno nenajdete.

Vlastnosti

  • školní aktovka pro děti od 6 let
  • určená pro první ročníky základní školy
  • vhodné pro výšku 110–134 cm
  • hmotnost 0,9 kg
  • objem 16,5 litrů
  • rozměry 30*38*15 cm
  • nastavitelné ramenní popruhy
  • ergonomický tvar
  • reflexní prvky
  • voděodolný materiál odpuzující špínu
  • dvě velké přihrádky
  • jedna přední kapsa
  • ručně kreslený originální design
  • navržena v Belgii
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodVyrobeno v Belgii
Rozměry produktu30*38*15 cm
Celková výška30 cm
Hmotnost0,9 kg
Objem L16,5 l
Barvarůžová
Set produktůNe
Vhodné pro výšku dítěte110 - 134 cm
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.