Skluzavka s vodotryskem Funny Toboggan Double Smoby 2metrová dvojité stěny s UV filtrem od 2 let

Popis produktu

Skluzavka s vodotryskem Funny Toboggan patří mezi nejmodernější a nejkvalitnější skluzavky od renomovaného francouzského výrobce Smoby. Dětská skluzavka potěší děti plochou na klouzání s délkou až 2 metry. Originální barevná kombinace červené, modré a žluté upoutá děti od 2 let na první pohled a své zářivé barvy si zachová i po letech používání díky anti UV filtru. Robustní skluzavka nabízí i možnost připojení hadice a během krátké chvíle se tak změní na skutečný tobogan s vodotryskem, se kterým se děti zabaví na dlouhé hodiny.

Skluzavka sestává z kvalitního žebříku s protiskluzovou ochranou, který dětem umožní bezpečný výstup i s bosýma, mokrýma nohama. Masivní zelená držadla poskytnou dětem oporu a jistotu předtím, než se posadí na skluzavku a spustí se dolů. Plocha na klouzání ve tvaru vlny je ergonomická a velmi pohodlná. Jednou z jejích největších předností je vodní tobogan, se kterým se chlapci i dívky ochladí během horkých, letních dní. Pokud máte doma bazének, děti se mohou klouzat i přímo do něj. Zásluhou této výborné funkce se mohou děti spouštět rovnou do bazénku během letních měsíců.

Dětská skluzavka, s dvojitými stěnami, je vyrobena z prvotřídních plastů nejmodernější technologií Blow Molding. Tato technologie zaručuje vysokou odolnost a pevnost konstrukce, skluzavka odolává i nepříznivým povětrnostním podmínkám. Skluzavka má zaoblené hrany a její povrch je velmi příjemný, sametový na dotek. Nosnost skluzavky je až 50 kg, je velmi stabilní a žebřík je vybaven širokým podkladem, takže se skluzavka nezaboří do země. Plochu na klouzání a schůdky spojuje pevná opora, zajišťující maximální bezpečnost. Rozměry dětské skluzavky jsou 217*88*119 cm, přičemž celková délka skluzavky je 217 cm a výška 119 cm.

Skluzavka Funny Toboggan Smoby je jedna z nejmodernějších a nejkvalitnějších skluzavek s pravým francouzským designem. Je jako stvořená pro hru více dětí, sourozenců, i kamarádů. Zářivé barvy na skluzavce rozvíjejí u dětí fantazii a představivost. Chlapci i dívky si zároveň posilují svalstvo nohou a rukou, zlepšují koordinaci a pohybové schopnosti. Skluzavka pro děti je využitelná na jaře, v létě, či na podzim a stane se oblíbeným místem na hraní pro vaše děti.

Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost skluzavky pro děti, která je vyrobena podle přísných norem a evropského standardu. Je držitelem certifikátu odolnosti a kvality. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Každé dítě miluje jízdu na skluzavce, proto je to jedna z nejoblíbenějších hraček na zahradu.

Vlastnosti

  • skluzavka s možností napojení vody
  • délka plochy na klouzání až 2 metry
  • povrchový anti UV filtr ochrání zářivé barvy před vyblednutím
  • celková nosnost 50 kg
  • odolná a pevná konstrukce
  • dvojité stěny
  • protiskluzové schůdky
  • zaoblené hrany, povrch sametový na dotyk
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu217*88*119 cm
Celková výška119 cm
Rozměry balení190*34*50 cm
Celková délka217 cm
Délka plochy na klouzání200 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost11,5 kg / 14,5 kg
Nosnost50 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024SM850212 Pieskovisko sada 2 kusov
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.