Skluzavka Toboggan KS Smoby 150 cm délka 1,5 m žluto-červená od 24 měsíců

Popis produktu

Smoby Toboggan KS dětská skluzavka je střední velká skluzavka pro děti s 1,5 metru dlouhou, ergonomicky tvarovanou plochou smyku. Z horní části skluzavky je možnost napojit hadici s vodou, a voda vytéká shora dolů. Dítě má krásnou vodní skluzavku, po které se klouže na trávu nebo do bazénu - má svůj vlastní malý tobogán. Skluzavka pro děti má unikátní anti UV filtr, který povrch skluzavky chrání před slunečním zářením, a zajišťuje tak, že barvy nevyblednou. Zároveň všechny tvary skluzavky jsou oblé, jemné vypracované, příjemné na dotek. Dá se snadno poskládat a nezabírá mnoho místa.

Díky svým jemným barvám perfektně zapadne do vaší zahrady či na dvůr. Stabilita skluzavky je podpořena pevnou konstrukcí. Zároveň všechny tvary má oblé, jemné vypracované, příjemné na dotek. Dá se snadno poskládat a nezabírá mnoho místa. Díky svým jemným barvám perfektně zapadne do vaší zahrady či na dvůr. Je provedena v krásných barvách svěží žluté, zelené a červené barvy. V dolní části, kam se dítě sklouzne, je zpevněná, zespodu vyztužená. Plast je příjemný a sametový na dotek. Vysoké a velké zábradlí zajišťuje pocit jistoty a bezpečnosti pro dítě. Je to velmi oblíbená skluzavka pro děti.

Je vhodná již od 2 let věku dítěte. Nosnost skluzavky je 50 kg. Rozměry skluzavky jsou 158*70*102 cm. Bezpečnost zaručuje pevná konstrukce. Schůdky na skluzavce mají protiskluzovou úpravu, aby se zabránilo možnému uklouznutí. Lezení po schůdkách je bezpečné a příjemné i bosou, mokrou nohou. Je to skluzavka pro děti vyrobená ve Francii s francouzským šarmem a dokonalostí. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost skluzavky pro děti, která je vyrobena podle norem a evropského standardu. Francouzský výrobce SMoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Každé dítě miluje jízdu na skluzavce, proto je to jedna z nejoblíbenějších hraček na zahradu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu158*70*102 cm
Rozměry balení127*30*41 cm
Délka plochy na klouzání150 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost9,10 kg
Nosnost50 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.