Skluzavka Toboggan Funny Smoby 2 m vlnitá délka od 24 měsíců

Popis produktu

Dětská skluzavka Smoby Toboggan Funny patří mezi nejkvalitnější produkty z dětských skluzavek na trhu. Se svou 2 metry dlouhou plochou na klouzání zaručuje intenzivní a jedinečný zážitek z každého podklouznutí a je kompromisem mezi velkou a malou skluzavkou pro děti. Jedinečnou vlastností skluzavky je UV filtr, který chrání povrch před slunečním zářením a proto zůstane plast a jeho barvy krásně zářivé a nepoškozené během dlouhých let používání. Je velmi bezpečná díky pevným a protiskluzovým schůdkům a jízda je pohodlná díky příjemnému došmyku na konci skluzavky. Výhodou skluzavky je široký podklad pod schůdky, který zabraňuje zabáření se do trávy. Kulaté a hladké úchyty v horní části schodů dávají dětem pocit bezpečí při hraní. Dětská skluzavka má nosnost 50 kg.

Barva skluzavky perfektně sedne do vaší záhady či na dvůr. Skluzavka pro děti Smoby Toboggan Funny je skvělou volbou pro vaše ratolesti. Skluzavka má ergonomicky tvarovanou plochu na klouzání a možnost napojení na vodu, což se dá využít hlavně v letních měsících, kdy se vaše děti mohou sklouznout rovnou do bazénu. Děti se kloužou na vodě rovnou do bazénku. Bezpečnost zaručuje pevná plastová konstrukce. Plast skluzavky je příjemný a sametový na dotek. Skluzavka má opěrku na ruce, díky níž si děti neublíží. Vaše děti si klouzání na skluzavce zamilují v létě, na jaře či na podzim. Skluzavka má pěkné barevné provedení v zelené a červené pastelové barvě.

Schůdky na skluzavce mají protiskluzovou úpravu, aby se zabránilo možnému uklouznutí. Lezení po schůdkách je bezpečné a příjemné i bosou, mokrou nohou. Dětská skluzavka se velmi jednoduchým způsobem dá poskládat a znovu rozložit, když ji dítě nepoužívá. Skluzavka je 2 m dlouhá, a její rozměry jsou 224*88*115 cm. Šířka plochy na klouzání je 39 cm. Výška držáků je 30 cm. Je vhodná pro děti od 2 let. Skluzavka francouzského výrobce Smoby je držitelem certifikátu odolnosti a kvality. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost skluzavky pro děti, která je vyrobena podle všech norem evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Každé dítě miluje jízdu na skluzavce, proto je to jedna z nejoblíbenějších hraček na zahradu.

Vlastnosti

  • po napojení na vodu se mění na dětský tobogán
  • délka plochy na klouzání je 200 cm, šířka 39 cm
  • nosnost 50 kg
  • vhodná od 2 let
  • anti UV filtr chrání barvy před vyblednutím
  • zářivé barvy, které podněcují dětskou fantazii
  • ze sametově jemného a odolného plastu
  • vhodná do každé zahrad nebo na dvůr
  • pevná a odolná konstrukce
  • držáky v horní části skluzavky
  • protiskluzové stupínky
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu224*88*115 cm
Celková výška115 cm
Rozměry balení196*30*45 cm
Celková délka224 cm
Délka plochy na klouzání200 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost9,5 kg / 12,0 kg
Nosnost50 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.