Skluzavka Starplast 300 cm s kovovou konstrukcí zeleno-oranžová

Popis produktu

Starplast dětská skluzavka má pevnou kovovou konstrukci, která zajišťuje dokonalou stablitu. Délka žebříku je 153 cm a samotná klouzací plocha má délku až tři metry. Plocha skluzavky je rovná a na konci má mírně zvlnění, aby dokonale dosedla do bazénu či pískoviště. Maximální nosnost skluzavky pro děti je 50 kg. Bezpečnost skluzavky zaručuje kovová konstrukce a odolný plastový povrch šmýkacej plochy.

Tato krásná a užitečná hračka přinese vašim dětem dlouhé hodiny zábavy, a navíc je krásným doplňkem na dvůr či zahradu vašeho domu. Dítě si při klouzání rozvíjí pohybové schopnosti, posiluje svaly a vydává hodně energie. Třímetrová skluzavka Starplast je se svými rozměry 300 x 122 x 153 cm jedna z největších domácích skluzavek v nabídce. Skluzavka má bezpečné, protiskluzové schůdky upevněné na stabilním kovovém zábradlí. V letních měsících je skluzavka využitelná v kombinaci s bazénem, ​​takže dítě se může klouzat přímo do vody.

Skluzavka je úžasna hračka do zahrady, děti ji mohou používat na trávníku, v písku nebo v bazénu. Pohybem si děti upevňují opěrnou soustavu, zpevňují svalstvo, koordinaci pohybů a přesnost. Izraelská značka Starplast se věnuje vývoji plastových produktů již přes 40 let, jejich úspěch potvrzuje 700 výrobků výhradně z linie hraček StarPlay, kromě toho tvoří kuchyňské a koupelnové doplňky, kancelářské potřeby, doplňky do domácnosti a zahrady apod. Dětská skluzavka je vytvořena na základě bezpečnostních předpisů CE, materiály jsou testovány a upraveny tak, aby vydržely nešetrné dětské zacházení.

Doprava 79

Technické parametry

Rozměry produktu300 x 122 x 153 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.