Skluzavka Frozen Disney XS Smoby s vodotryskem 90cm plocha na klouzání od 2 let

Popis produktu

Skluzavka Frozen Disney XS je originální a moderní skluzavka z dílny francouzských designérů Smoby. Praktická dětská skluzavka potěší děti od 2 let plochou na klouzání s délkou 90 cm, přičemž její povrch má na sobě obrázek animovaných hrdinů z Ledového království 2, na kterém jsou princezna Anna a Elsa, spolu s jejich přítelem sněhulákem Olafem. Tuto pohádku si oblíbily děti po celém světě. Barevná kombinace modré a fialové upoutá děti na první pohled a své zářivé barvy si zachová i po letech používání díky anti UV filtru. Nabízí i možnost připojení hadice a během krátké chvíle se tak změní na skutečný tobogan s vodotryskem, se kterým se děti zabaví na dlouhé hodiny.

Skluzavka sestává z kvalitního žebříku s protiskluzovou ochranou, který dětem umožní bezpečný výstup i s bosýma, mokrými nohama. Opěrky na ruce poskytnou dětem oporu a jistotu předtím, než se posadí na skluzavku a spustí se dolů. Plocha na klouzání je ergonomická, vytvarovaná pro maximální komfort dítěte. Jednou z jejích největších předností je vodní tobogan, se kterým se chlapci i dívky ochladí během horkých, letních dní. Pokud máte doma bazének, děti se mohou klouzat i přímo do něj. Zásluhou této funkce se mohou děti spouštět rovnou do bazénku během letních měsíců.

Vyznačuje se vysokou odolností a pevností konstrukce, výborně odolává i nepříznivým povětrnostním podmínkám. Samozřejmostí jsou zaoblené hrany a její povrch je velmi příjemný, sametový na dotek. Nosnost produktu je 20 kg, je velmi stabilní. Její rozměry jsou 125*50*75 cm, přičemž celková délka skluzavky je 125 cm a výška 75 cm. Dá se složit, umožňuje snadnou manipulaci.

Skluzavka Frozen patří mezi nejkvalitnější skluzavky s pravým francouzským designem. Je jako stvořená pro hru více dětí, sourozenců, i kamarádů. Zářivé barvy rozvíjejí u dětí fantazii a představivost. Chlapci i dívky si zároveň posilují svalstvo nohou a rukou, zlepšují koordinaci a pohybové schopnosti. Skluzavka pro děti je využitelná na jaře, v létě, či na podzim a stane se oblíbeným místem na hraní pro vaše děti.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší kvalitní plastové hračky pro děti různého věku. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Vlastnosti

  • skluzavka s možností napojení vody
  • délka plochy na klouzání 90 cm
  • povrchový anti UV filtr ochrání zářivé barvy před vyblednutím
  • celková nosnost 20 kg
  • odolná a pevná konstrukce
  • protiskluzové schůdky
  • zaoblené hrany, povrch sametový na dotek
  • kvalitní francouzský výrobek

s motivem Ledové království

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu125*50*75 cm
Celková výška75 cm
Rozměry balení106*51*25 cm
Celková délka125 cm
Délka plochy na klouzání90 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,60 kg
Nosnost20 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.