Skluzavka Letadla Smoby 90 cm XS Toboggan s vodou od 24 měsíců

Popis produktu

Dětská skluzavka Smoby s pohádkovým motivem z oblíbené pohádky Planes XS Toboggan je jeden z nejkvalitnějších produktů mezi dětskými skluzavkami. Skluzavka SMOBY má 90 cm dlouhou plochu na klouzání a je vhodná pro děti již od 2 let. Je velmi bezpečná díky své ergonomické tvarované ploše na klouzání zaručuje příjemný a pohodlný pocit z jízdy pro každé dítě. Dětská skluzavka se velmi jednoduchým způsobem dá poskládat a znovu rozložit, když ji dítě nepoužívá. Nezabírá mnoho místa a díky jejímu malému rozměru se snadno vejde do dětského pokoje či do kufru auta, proto si ji můžete vzít s sebou na chatu či k vodě.

Jedinečnou vlastností dětské skluzavky XS Toboggan Planes je UV filtr, který chrání povrch plastu pro slunečním zářením a zajišťuje tak že barvy zůstanou krásně svěží jako v první den během dlouhých let. Navíc dětská skluzavka je doplněna o praktický otvor na vodu, kam se dá napojit hadice a dítě se klouže na vodě například do svého bazénku. Děti se kloužou a mají svůj vlastní malý tobogán. Je to velká zábava a děti milují jízdu na skluzavce. Skluzavka pro děti pěkně ozdobí každý dvůr či zahradu. Díky své jedinečné barevné kombinaci oranžové a modré barvy s obrázkem z pohádky působí pozitivně. U dětí barvy vyvolávají pohádkové představy, stimulují jejich představivost a podněcují fantazii. Má nosnost 20 kg.

Schůdky na skluzavce mají protiskluzovou úpravu, aby se zabránilo možnému uklouznutí. Lezení po schůdkách je bezpečné a příjemné i bosou, mokrou nohou. Výška stupínků skluzavky je 75 cm. Její šířka je 38 cm a délka od žebříku přes plochu na klouzání po zem je 125 cm. Plastový povrch skluzavky je na dotek sametový a jemný k dětským ručkám. Její hrany jsou oblé, a proto si děti nemohou při hře ublížit. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost skluzavky pro děti, která je vyrobena podle norem evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Každé dítě miluje jízdu na skluzavce, proto je to jedna z nejoblíbenějších hraček na zahradu.

Vlastnosti

  • jedinečný pohádkový design
  • s obrázky z pohádky Letadlá (Planes)
  • krásné barevné provedení
  • po připojení na vodu se změní na tobogán
  • délka šmýkacej plochy 90 cm
  • nosnost 20 kg
  • vhodná od 2 let
  • UV filtr chrání barvy před vyblednutím
  • rozměry vhodná i do dětského pokoje
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu125*50*75 CM
Celková výška75 cm
Rozměry balení120*100*180 cm
Hmotnost3,60 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.