Skluzavka Baby BIG 118 cm robustní modro-červená

Popis produktu

Dětská skluzavka Baby z produkce německého výrobce BIG potěší srdíčka vašich ratolestí. Skluzavka Baby je určena pro děti od tří let, díky neutrálnímu barevnému provedení je vhodná pro kluky i holčičky. Aby se minimalizovalo riziko úrazu, skluzavka má oblé hrany a bezpečnostní protiskluzové schůdky. Jako jedna z mála dětských skluzavek, má skluzavka Baby podél schůdků zvýšená madla, což zvětšuje bezpečnost hračky. Skluzavka je provedena v jasných barvách – modré a červené, díky anti UV filtru, kterým je skluzavka vybavena, zůstanou barvy stejně krásné celé roky.

Skluzavka Baby BIG plochu na klouzání dlouhou 118 cm, čímž je přizpůsobena samostatné hře dětí od tří let. Jelikož skluzavka má robustní konstrukci, je mimořádně stabilní a vydrží bláznivé dětské dovádění. Díky nosnosti až 50 kg ji mohou děti používat prakticky až do doby, dokud z ní nevyrostou. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. BIG si je jistý kvalitou svých výrobků, a proto poskytuje nadstandardní záruku tři roky. Dětská skluzavka Baby BIG je testována německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS.

Německý výrobce BIG je producent špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo výrobce BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Výrobce BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky detí – to je BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu134*60*92 cm
Celková výška92 cm
Rozměry balení119*60*26 cm
Celková délka134 cm
Délka plochy na klouzání118 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost7,5 kg
Nosnost50 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.