Věž z cukrové třtiny Bio Sugar Cane Magic Tower Little Smoby 40 cm 6 kelímků Green 100% recyklovatelné od 12 měsíců

Popis produktu

Hračky z kolekce Smoby Green dbají o životní prostředí. Chlapce a dívky od 12 měsíců určitě potěší skládací věž Bio Magic Tower, která je vyrobena z pravé cukrové třtiny. Věž o výšce 40 cm tvoří 6 barevných kelímků, které perfektně do sebe zapadnou, od největšího po nejmenší. Skládací kelímky jsou ozdobeny přírodními motivy, mezi kterými je sluníčko, mračna, berušky, motýli, hvězdičky a měsíčky. Díky použitému materiálu při výrobě je věž 100% recyklovatelná, přičemž její plastový materiál sestává až z 90% organické složky, získané z rychle rostoucí cukrové třtiny, takže nezatěžuje životní prostředí.

Francouzský Smoby dbá na ochranu životního prostředí, proto je produkt zabalen ve stylovém obalu z pevného kartonu, který je 100% recyklovatelný. Výroba hraček z udržitelného plastu představuje velkou výzvu i pro výrobce hraček a Smoby patří mezi první z nich. Plastové hračky z rostlinných zdrojů vykazují stejnou kvalitu, odolnost a mají rovněž jemný povrch, jako hračky vyráběné z plastu, získaného z ropy, takže si nevšimnete žádného rozdílu. Dopřejte svým dětem hračky, které šetří životní prostředí. Skládací věž rozvíjí dětské smysly, poznávají nové barvy, zlepšují si jemnou motoriku. Vyobrazené tvary na kelímcích zkoumají prstíky, jemné barvy podněcují jejich fantazii a představivost. Kelímky mají oblé tvary a lze je využít při hře na pískovišti či ve vodě.

Francouzský výrobce Smoby už dlouhá léta přináší dětem okouzlující hračky s vlastním příběhem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu10*10*40 cm
Celková výška40 cm
Rozměry balení16*10*17 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.