Skládací věž s 9 kelímky Cotoons Super Magic tower Smoby 73 cm s funkcemi a obrázky od 12 měsíců

Popis produktu

Skládací věž Cotoons Super Magic Tower Smoby je vynikající didaktická hračka pro miminka, vhodná již od 12 měsíců. Balení se skládá z 9 kelímků, které jsou velikostně uspořádány od největšího po nejmenší. Každý z kelímků je v jiném barevném provedení a ozdoben je obrázkem Cotoons postavičkami. Skládací kelímky pro děti do sebe dokonale zapadají. Po postavení dětské skládací kelímky ze sebe nesklouznou a vytvářejí krásně barevnou věž, která je vysoká až 73 cm. Skládací kelímky na sobě pěkně stojí díky drážkám po obvodu každého z nich, které zapadnou do vrchní strany druhého kelímku. Každý z kelímků má na svém dně z vnější strany různé obrazce a kytičky. Ty může dítě při hře na písku obtisknout, a tak jeho výtvory z písku dostanou i zajímavý vzor. Také si je uchopením a zkoumáním obrazců dítě vyvíjí jemnou motoriku, poznává nové vzory svými prstíky.

Didaktická hračka pro děti, skládací kelímky, se dají ukládat na sebe, čímž si dítko postaví jednoduchou věž. Také se skládací kelímky dají pohodlně odložit, protože v opačném směru do sebe zapadnou – od největšího po nejmenší, a tak nezabírají mnoho místa. Svým barevným provedením a tvarem si získají pozornost dětí, které rády stavějí, ale ještě raději bourají věž ze šálků Cotoons. Skládací kelímky jsou v různých barvách a velikostech, takže pomáhají dětem rozeznávat různé barvy a velikosti jednoduchou a hravou formou. Při hře se skládací věží Cotoons se děti učí rozeznávat pojmy vkládání-skládání a také větší-menší.

Dětské skládací kelímky jsou také ideální hračkou nejen do písku, ale i na hru ve vaně při koupání – jen tak ke koukání, či na přelévání vodyy. Skládací kelímky jsou vyrobeny z příjemného jemného plastu, v krásných čistých a zářivých barvách. Jsou zdobené reliéfem a obrázky zvířátek Cotoons. Renomovaný francouzský výrobce Smoby přináší dětem hračky, které jsou kvalitní a zároveň jedinečné. Plastový materiál je příjemný a sametový na dotek, vhodný pro jemné dětské ruce. Je to kvalitní evropský výrobek, který má certifikát kvality, splňující přísné evropské normy.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu20*20*73 cm
Celková výška73 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.