Skládací věž Cotoons Magic Tower Smoby s 6 kelímky od 12 měsíců

Popis produktu

Skládací věž Cotoons Magic Tower Smoby je krásná didaktická hračka pro miminka, vhodná od 12 měsíců. Balení se skládá ze 6 kelímků, které jsou velikostně uspořádány od největšího po nejmenší. Každý kelímek má jiné barevné provedení a ozdoben je obrázkem Cotoons postavičkami. Skládací kelímky pro děti do sebe dokonale zapadají. Po postavení dětské skládací kelímky ze sebe nesklouznou a vytvářejí krásnou barevnou věž, která je vysoká až 40 cm. Skládací kelímky na sobě pěkně stojí díky drážkám po obvodu každý z nich zapadne do vrchní strany druhého kelímku. Každý kelímek má na svém dně z vnější strany různé obrazce a kytičky. Ty může dítě při hře na písku obtisknout, a tak jeho výtvory z písku dostanou i zajímavý vzor. Také si uchopováním kelímků a zkoumáním obrazců dítě vyvíjí jemnou motoriku, poznává nové vzory svými prstíčky.

Didaktická hračka pro děti, skládací kelímky, se dají ukládat na sebe, čímž si děťátko postaví jednoduchou věž. Také se skládací kelímky dají pohodlně uložit, protože v opačném směru do sebe zapadnou – od největšího po nejmenší, a tak nezabírají mnoho místa. Svým barevným provedením a tvarem si získají pozornost dětí, které rády staví, ale ještě raději bourají věž z kelímků Cotoons. Skládací kelímky v barvě: modré, bílé, růžové, oranžové, žluté a máselné jsou skvělým prostředkem na rozeznávání barev a různých velikostí. Při hře se skládací věží Cotoons se děti učí rozeznávat pojmy vkládání – skládání, jakož i větší – menší.

Dětské skládací kelímky jsou také ideální hračkou nejen do písku, ale i na hru ve vaně při koupání – jen tak na koukání či na přelévání vody. Skládací kelímky jsou vyrobeny z příjemného jemného plastu, v krásných čistých a zářivých barvách. Jsou zdobené reliéfem a obrázky zvířátek Cotoons. Dětské kelímky na skládání jsou vhodná hračka pro děti od 12 měsíců, se kterou děti zažijí množství zábavy. Baleno v krabici s průsvitným okénkem. Smoby, francouzský výrobce hraček, je renomovaný výrobce hraček, které jsou kvalitní a zároveň jedinečné. Plastový materiál je příjemný a sametový na dotek, vhodný pro jemné dětské ručky. Je to kvalitní evropský výrobek, který má certifikát kvality, splňující přísné evropské normy.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu10*10*40 cm
Celková výška40 cm
Rozměry balení11*11*26 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,22 kg
Barvapastelová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.