Skládací pyramida Multikub Farma Janod s 5 dřevěnými figurkami od 12 měsíců

Popis produktu

Janod pyramida Multikub Farna je krásná hračka vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Pyramida je vyrobena z pevného lehkého kartonu a má pestrobarevné provedení s farmářskými budovami. Pyramida pro děti je tvořena 5 kostkami a 5 dřevěnými postavičkami. Děti při stavění čtvercové pyramidy rozvíjí jemnou motoriku, logické myšlení, učí se o tvarech a barvách. Mohou si postavit vlastní farmu se zvířátky a rozvíjet tak kreativitu, fantazii a představivost. Pyramida pro děti je velmi zajímavá nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. Ukládáním kostek podle velikosti nebo vytvářením různých hospodářství se rozvíjí tvořivost dětí. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem každého děťátka. Hračky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dětská skládačka z kartonu přichází zabalená v praktické krabičce.

Janod je renomovaná francouzská společnost, jejíž historie sahá do roku 1970. Zabývá se výrobou prvotřídních hraček pro děti, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, jsou pestrobarevné a mají hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy. Kromě maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti již desítky let. Za kvalitou Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • skládací pyramida z kartonu
  • 5 kostek a 5 dřevěných postaviček
  • s motivem farmy
  • pestrobarevný veselý motiv pro kluky i holky
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, poznávání tvarů a barev, na rozvoj logického myšlení a kreativity
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • originální francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu22*12*54 cm
Celková výška54 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.