Kreativní tvoření Nature Friends Sketchbook Aurea Art Educa kočičí princezna vymalování s barvičkami od 7 let

Popis produktu

Kreativní tvoření Nature Friends Sketchbook Aurea Art je nadčasová kreativní sada od španělského výrobce Educa, která potěší všechny děti a zejména dívky od 7 let. V krásné soupravě se nachází 45 listů s obrázky, které si děti mohou vybarvovat  5 barevnými tužkami, ozdobovat veselými nálepkami, a tak si cvičit své kreslicí a tvůrčí schopnosti. K dispozici mají 310dílnou sadu nálepek, šablony s 80 návrhy, 3 podkladové vzory a kartičky pro nácvik kreslících technik. Chlapci i dívky se naplno ponoří do zábavy při kreslení a výzdobě obrázků s motivem kočičí princezny.

Kreativní tvoření s barevnými obrázky představuje výborný dárek pro všechny šikovné děti, které rády vytvářejí a skládají nové věci. Všechny části jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a dítě dostane šanci ukázat šikovnost a představivost při vlastním uměleckém výtvoru. Kreativní sada učí dítě koncentraci a trpělivosti, rozvíjí si logické myšlení a snaží se nakreslit a ozdobit co nejkrásnější obrázek. Rovněž si zlepšuje i jemnou motoriku, protože zachází s drobnými předměty. Kreativní sada s kočičí princeznou zabaví dítě na dlouhé hodiny.

Dětská hra s kreativními hračkami a skládačkami rozvíjí fantazii a představivost. Děti se učí vnímat jednotlivé detaily všestranně se rozvíjejí. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa kromě kreativních sad najdete i množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 7 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení26*24*31 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.